Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Υποδύθηκε τον διάσημο και όλοι παρακαλούσαν για μία φωτογραφία μαζί του!

Υποδύθηκε τον διάσημο και όλοι παρακαλούσαν για μία φωτογραφία μαζί του!

Ο Brett Cohen υποδύθηκε σταρ του Χόλιγουντ για να δει πώς θα αντιδράσει ο κόσμος στον δρόμο. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.

Για γέλια και για… κλάματα είναι η αντίδραση του κόσμου στη θέα ενός ανθρώπου της διπλανής πόρτας που αποφάσισε να υποδυθεί διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ.

“Περνάω κάθε μέρα από τους ίδιους δρόμους και ξαφνικά μου ήρθε μια τέλεια ιδέα! Ο μόνος λόγος για να σε παρατηρήσει κάποιος στον δρόμο είναι αν είσαι “σημαντικός” για αυτούς, όπως ας πούμε οι σταρς του Χόλιγουντ! Έτσι, την επόμενη μέρα, αποφάσισα να βγω στον δρόμο με άλλον αέρα… αυτόν του σταρ!”, δηλώνει ο Brett Cohen.

Και συμπληρώνει: “Δεν ήταν όμως τόσο απλό. Άλλαξα λίγο την εξωτερική μου εμφάνιση, προσέλαβα ανθρώπους ασφαλείας για να βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό μου και πήρα φίλους μου να υποδυθούν τους φωτογράφους και τους κάμεραμεν!”.

Αποτέλεσμα; Ο κόσμος αρχίζει να συνωστίζεται ζητώντας μια φωτογραφία του χωρίς καν να ξέρει αν όντως είναι διάσημος και σε ποιον κλάδο! Το ακόμη πιο ξεκαρδιστικό όμως είναι οι άνετες απαντήσεις των ανυποψίαστων περαστικών που κάνουν σαν να τον γνωρίζουν! “Είναι υπέροχος, τον αγαπώ! Νιώθω τυχερή που κατάφερα να βγάλω φωτογραφία μαζί του!”, δηλώνει… θαυμάστριά του Brett Cohen που δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο του θεάματος!

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=dqZX5pzU7NI

Πηγή βίντεο: YOUTUB ONE

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις