Κυριακή, 21 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζευγάρι έκανε ένα ολόκληρο ταξίδι για να δει κατά λάθος τους Red Hot Chilli… Pipers

Ζευγάρι έκανε ένα ολόκληρο ταξίδι για να δει κατά λάθος τους Red Hot Chilli… Pipers

Αυτό το ζευγάρι διοργάνωσε ένα ολόκληρο ταξίδι για να δει τους Red Hot Chili Peppers και άθελά του είδε τους Red Hot Chilli Pipers.

Ο Duncan Robb ήθελε να κάνει ένα όμορφο δώρο στη σύντροφό του. Δεν πήγαν όμως όλα όπως τα περίμενε… Η κοπέλα του λάτρευε τους Red Hot Chili Peppers και έτσι αποφάσισε να της κάνει δώρο εισιτήρια για να τους δουν από κοντά στην Ιρλανδία. Κατά λάθος όμως ο νεαρός έκλεισε εισιτήρια για τους Red Hot Chilli Pipers…

“Βρήκα στο ίντερνετ εισιτήρια μόλις των 30 ευρώ και σκέφτηκα: Τέλεια! Θα τα κλείσω. Σκέφτηκα εκείνη την ώρα ότι δεν θα έχουν περισσέψει πολλές θέσεις και επειδή η συναυλία πλησίαζε νόμιζα ότι κατέβασαν τιμές για να ξεπουληθούν. Έκλεισα και τα εισιτήρια του αεροπλάνου για το ταξίδι και όλα έτοιμα! Έτσι νόμιζα τουλάχιστον….”, δηλώνει ο ίδιος.

Όταν τελικά πήγαν στη συναυλία άλλους περίμεναν να δουν και άλλους είδαν… Το ζευγάρι δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι έκανε τέτοιο λάθος και έπεσε από τα σύννεφα! “Ήταν μια εμπειρία όμως και αυτή!”, δηλώνει η σύντροφος του Duncan.

Δείτε το βίντεο:

Couple Accidentally Sees the Red Hot Chilli Pipers for Valentine's Day

This couple thought they were going to see the Red Hot Chili Peppers for Valentine’s Day—they ended up at a bagpipe concert instead

Gepostet von NowThis am Mittwoch, 21. Februar 2018

Πηγή βίντεο: NowThis

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις