Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Αλέξης Τσίπρας: Τι έκανε τα… κινέζικα βάζα και το ποδήλατο;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Με… γεμάτες αποσκευές από (πολύτιμα) δώρα γύρισε από το ταξίδι του στην Κίνα ο πρωθυπουργό, Αλέξης Τσίπρας. Πως έγινε η… μοιρασιά;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΒΗΜΑτοδότη, ο Αλέξης Τσίπρας επέστρεψε από το ταξίδι του στην Κίνα έχοντας πάρει ως δώρα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Για παράδειγμα βάζα από κινέζικη πορσελάνη, κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας (από αυτά που δεν έχουν καν κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά), διάφορα άλλα αντικείμενα κινέζικης κουλτούρας και φυσικά το ποδήλατο που του χάρισε ο Κινέζος ομόλογός του.

Το ποδήλατο που εδώ να υπενθυμίσουμε πως στάθηκε αφορμή για… τρολάρισμα από τον προκάτοχο του Αλέξη Τσίπρα στην πρωθυπουργία, Αντώνη Σαμαρά.

Τι τα έκανε, λοιπόν, όλα αυτά ο πρωθυπουργός; Το ποδήλατο (που τον ενθουσίασε) πήγε κατευθείαν προς… Κυψέλη μεριά, με την υπόσχεση στα παιδιά του πως θα το πάρουν όταν μεγαλώσουν.

Τα κινητά τηλέφωνα τα πήρε στο γραφείο του, γιατί θεωρήθηκαν προσωπικό δώρο και τα υπόλοιπα (δηλαδή βάζα κλπ) τα άφησε στο Μαξίμου για να τα έχει και να τα… χαίρεται ο εκάστοτε πρωθυπουργός.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε