Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Τι έκανε τα… κινέζικα βάζα και το ποδήλατο;

Με... γεμάτες αποσκευές από (πολύτιμα) δώρα γύρισε από το ταξίδι του στην Κίνα ο πρωθυπουργό, Αλέξης Τσίπρας. Πως έγινε η... μοιρασιά;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΒΗΜΑτοδότη, ο Αλέξης Τσίπρας επέστρεψε από το ταξίδι του στην Κίνα έχοντας πάρει ως δώρα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Για παράδειγμα βάζα από κινέζικη πορσελάνη, κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας (από αυτά που δεν έχουν καν κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά), διάφορα άλλα αντικείμενα κινέζικης κουλτούρας και φυσικά το ποδήλατο που του χάρισε ο Κινέζος ομόλογός του.

Το ποδήλατο που εδώ να υπενθυμίσουμε πως στάθηκε αφορμή για… τρολάρισμα από τον προκάτοχο του Αλέξη Τσίπρα στην πρωθυπουργία, Αντώνη Σαμαρά.

Τι τα έκανε, λοιπόν, όλα αυτά ο πρωθυπουργός; Το ποδήλατο (που τον ενθουσίασε) πήγε κατευθείαν προς… Κυψέλη μεριά, με την υπόσχεση στα παιδιά του πως θα το πάρουν όταν μεγαλώσουν.

Τα κινητά τηλέφωνα τα πήρε στο γραφείο του, γιατί θεωρήθηκαν προσωπικό δώρο και τα υπόλοιπα (δηλαδή βάζα κλπ) τα άφησε στο Μαξίμου για να τα έχει και να τα… χαίρεται ο εκάστοτε πρωθυπουργός.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θύελλα αντιδράσεων κατά της Hellenic Train για την απόλυση του προέδρου των μηχανοδηγών, Κώστα Γενιδούνια
«Ο Κώστας Γενιδούνιας απολύεται παραμονή Πρωτομαγιάς, την ώρα που έφτασε στη Βουλή η δικογραφία για τα ''εγκληματικά λάθη'' του Κώστα Καραμανλή» επισημαίνει ο Σωκράτης Φάμελλος
Τα κεντρικά γραφεία της Hellenic Train 3
«Πόλεμος» Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου με αφορμή τον Πολάκη για παντελόνια, φούστες και στρινγκ στη Βουλή
«Είπατε κυρία Κωνσταντοπούλου ότι αναφέρθηκα σε φουστίτσα, στρινγκ. Να βρείτε από τα πρακτικά πού το ανέφερα. Αλλιώς να ζητήσετε συγγνώμη», απάντησε ο Υπουργός Υγείας στην Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 2
Ο Παύλος Πολάκης μετά την καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση: «Δεν μασάω παλικάρια της φακής – Θα τα πούμε στο Εφετείο»
Ο Παύλος Πολάκης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή μετά από μήνυση του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή
Ο Παύλος Πολάκης 12
Κώστας Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών για να λάμψει η αλήθεια – Η δήλωση του πρώην υπουργού
«Ο εφέτης ανακριτής Λάρισας, χωρίς να κάνει κάποια αξιολόγηση ή να διατυπώνει οποιαδήποτε κατηγορία, ζητά από τη Βουλή να εκτιμήσει αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες των διατελεσάντων υπουργών»
Κώστας Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών για να λάμψει η αλήθεια – Η δήλωση του πρώην υπουργού 16