Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Εργαζόμενοι της ΕΡΤ μιλούν στο Newsit για τις απολύσεις: “Θα μας βρουν απέναντι” (VIDEO)

Εργαζόμενοι της ΕΡΤ μιλούν στο Newsit για τις απολύσεις: “Θα μας βρουν απέναντι” (VIDEO)

Έντονες είναι οι αντιδράσεις και η αγανάκτηση των εργαζομένων για τις απολύσεις στην ΕΡΤ, οι οποίοι τόνισαν ότι θα “βρεθούν” απέναντι από όσους προχώρησαν σε αυτήν την απόφαση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά εργαζόμενη του κρατικού καναλιού, μιλώντας στο Newsit: “Βασικό μας αίτημα ήταν η δημόσια τηλεόραση που πληρώνεται από τον κόσμο, να δουλεύει για τον κόσμο που την πληρώνει. Λέτε να το πληρώσουμε με κλείσιμο αυτό το αίτημα; Και με κλείσιμο να το πληρώσουμε, εμείς θα είμαστε απέναντι, με τους ανθρώπους που μας πληρώνουν και μαζί με όλους τους εργαζόμενους που έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμάς”.

Από την πλευρά του, ένας άλλος εργαζόμενος της ΕΡΤ, τόνισε μεταξύ άλλων ότι: “Αυτό που θα συμβεί σήμερα, αυτό που θα ανακοινώσει ο κύριος Κεδίκογλου είναι ο ενταφιασμός όλων όσων πίστευαν ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα σε αυτή τη χώρα τη δημοκρατία…”.

Για τις απολύσεις στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε και η παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του καναλιού, Σταυρούλα Χριστοφιλέα, η οποία κατά την αποφώνηση είπε: “Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, μπροστά και πίσω από τα μικρόφωνα, με ανοιχτούς τους πομπούς, κάνοντας αυτό που κάναμε πάντα. Τη δουλειά μας. Βγάζοντας τη φωνή της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο. Και βεβαίως να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά για τη συμπαράστασή σας και την αλληλεγύη σας. Γιατί αυτό είναι η ΕΡΤ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ν.Δ. κλείνει νομικά απόψε την ΕΡΤ – ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ απειλούν με αποχώρηση από τη κυβέρνηση – Στα κάγκελα οι εργαζόμενοι

ΕΡΤ: η στρατιωτική διάσταση του κλεισίματος

Παγκόσμιο trend στο twitter η ΕΡΤ!

Οργισμένη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για την ΕΡΤ!

Κατάληψη διαρκείας στην ΕΡΤ για να εκπέμπει κανονικά! – Στη δημοσιότητα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία μπαίνει λουκέτο σε ΔΕΚΟ

ΔΗΜΑΡ: Είμαστε ριζικά αντίθετοι στο κλείσιμο της ΕΡΤ!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε