Πολιτική

Euromed 9: Ιδιωτική επίσκεψη του ζεύγους Μακρόν στην Ακρόπολη – Μαζί με Κυριάκο Μητσοτάκη και Μαρέβα Γκραμπόβσκι

Το βράδυ της Παρασκευής, 17.09.2021, έγινε στο Σταύρος Νιάρχος το επίσημο δείπνο των ηγετών στο πλαίσιο της διάσκεψης κορυφής EuroMed9 (σ.σ. δείτε εδώ όσα έγιναν).

Αυτό που δεν ήταν γνωστό, πάντως, είναι πως ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, εξέφρασε την επιθυμία για μια επίσκεψη στην Ακρόπολη.

Αυτό τελικά έγινε, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε αργότερα το βράδυ μια ιδιωτική επίσκεψη στην Ακρόπολη και στο πλευρό του Γάλλου προέδρου ήταν και η σύζυγός του, Μπριζίτ Μακρόν.

Μαζί τους ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόβσκι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην άτυπη ξενάγηση συμμετείχε και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, αλλά και ο αρχιτέκτονας και ακαδημαϊκός, Μανώλης Κορρές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Γεωργιάδη και Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Είσαι πόντικας που πηδάει από βάρκα σε βάρκα» – «Το ΠΑΣΟΚ με πρότεινε για υπουργό στην κυβέρνηση Παπαδήμου»
Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Άδωνι Γεωργιάδη με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Νίκος Ανδρουλάκης 4
Το e-mail Σημανδράκου «καίει» Μητσοτάκη και Αυγενάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Οι μάσκες έπεσαν»
Ο Ανδρουλάκης παρεμβαίνοντας στο θέμα αυτό τόνισε ότι: «Αυτές οι επιστολές αποδεικνύουν ότι γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς που συνέβαινε σε έναν Οργανισμό, που μοιράζει 3 δισ. ευρώ τον χρόνο»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4