Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

“Φρούριο” ο Πειραιάς για την ορκωμοσία Μώραλη – Στην… ταράτσα οι Χρυσαυγίτες –

“Φρούριο” ο Πειραιάς για την ορκωμοσία Μώραλη – Στην… ταράτσα οι Χρυσαυγίτες –
,

– Η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και των νέων δημοτικών συμβούλων γίνεται υπό δρακτόντεια μέτρα ασφαλείας
– Οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής ήθελαν να κάνουν νέο… σόου όπως και σε άλλες ορκωμοσίες
– “Eξοστρακίστηκαν” στην ταράτσα του κτιρίου όπου βρίσκονται τα γραφεία τους
– Από την πίσω πόρτα και χωρίς χειροπέδες μπήκε ο προφυλακισμένος Νίκος Κούζηλος – Λίγοι χρυσαυγίτες του φώναζαν συνθήματα
– Παρών στην ορκωμοσία και ο Κώστας Μήτρογλου
– Συγκέντρωση αντιφαστιστών στην πλατεία Κοραή

Οι Χρυσαυγίτες συγκεντρώθηκαν από τις 11:00 το πρωί για να υποδεχτούν τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκο Κούζηλο ο οποίος εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Πειραιά. Αλλά η εντολή που έλαβαν από την αστυνομία ήταν να παραμείνουν στο κτίριο όπου φιλοξενούνται τα γραφεία τους.

Έτσι, όταν ο προφυλακισμένος βουλευτής έφτασε στο δημοτικό θέατρο και μπήκε από την πίσω πόρτα, περίπου 10 οπαδοί της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν εκεί, τον υποδέχθηκαν με το γνωστό σύνθημα “αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή”.




Λίγο πιο κάτω, στην πλατεία Κοραή, πραγματοποιεί συγκέντρωση η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή «ΚΕΕΡΦΑ».


Ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε στο Δημοτικό Θέατρο για την ορκωμοσία υπό τους ήχους του τραγουδιού “Γλάρος”, των Σακελλάριου – Χατζηδάκι, που έπαιζε η μπάντα του δήμου Πειραιά.

Παρόντες στην ορκωμοσία ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης αλλά και ο Κώστας Μήτρογλου, που από τα ξημερώματα βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Αύριο, Δευτέρα, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, αναμένεται να συνεδριάσουν οι νέοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, ενώ την επόμενη Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο για την εκλογή των νέων οργάνων διοίκησης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με χειροπέδες ο Ηλιόπουλος στη Λάρισα – Επεισόδια, δακρυγόνα και… αποχωρήσεις (VIDEO)

Ο “ηλίθιος Καμίνης”, το stop στον Παναγιώταρο κι η “χούντα” του Κασιδιάρη στην ορκωμοσία του δήμου Αθηνών- Παρατράγουδα και με Μπαρμπαρούση στην Κρήτη

Έφαγε “πόρτα” ο Παναγιώταρος! Δεν τον άφησαν να μπει στην τελετή ορκωμοσίας – “Μυρίζει μπαρούτι” στο Γκάζι

“Γιούχα” στον Ματθαιόπουλο στην ορκωμοσία – “Εδώ δεν είναι γήπεδο”, έλεγε ο Μπουτάρης (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόβα εξουσίας η ορκωμοσία της Ρένας Δούρου που έδωσε πολιτικό όρκο – Παρών ο Α. Τσίπρας στα Λιόσια – “Γιούχα” στον Παναγιώταρο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε