Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο Newsit: Να είναι προσεκτικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βγαίνουν στις τηλεοράσεις

Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο Newsit: Να είναι προσεκτικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βγαίνουν στις τηλεοράσεις

«O ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένη γραμμή για τα εργασιακά, ειδικά για το ζήτημα του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ. Σημασία έχει να επαναφέρουμε το θεσμικό πλαίσιο για τις κλαδικές συμβάσεις», είπε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλώντας στο newsit, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την πολυγλωσσία στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δέχομαι την κριτική που γίνεται μερικές φορές για τις απολλές απόψεις που εκφράζονται στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε και πρόσθεσε: «Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βγαίνουν στα κανάλια πρέπει να είναι πιο προσεκτικά όταν βγαίνουν στην τηλεόραση. Ειδικά σε μια τέτοια κρίσιμη προεκλογική περίοδο.»

 Και συνέχισε: «Δεν θεωρώ ότι εμένα με πλήττει η πολυγλωσσία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ».

Για το μεταναστευτικό, ο κ. Σακελλαρίδης, είπε: «Εγω αυτό που λέω για το μεταναστευτικό είναι ότι αναγνωρίζω ότι ο Δήμος της Αθήνας πρέπει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα. Πρέπει να μπορέσει να συμβάλλει ώστε στις γειτονιές που υπάρχει γκετοποίηση ώστε να την σπάσουμε.»

 Και συνέχισε: «Εμείς λέμε ότι πρέπει να αναθεωρηθεί η συνθήκη του Δουβλίνο ΙΙ. Για να μην μένουν στην Ελλάδα. Και να υπάρχει δυνατότητα να δίνεται πολιτικό άσυλο και με τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα να μπορούν να ταξιδέψουν. Δεν μπορεί να λυθεί το πρόβλημα με τους παράνομους μετανάστες με τον Ξένιο Δια.»

Είπε επίσης ότι δεν είναι αποτελεσματικές οι επιχειρήσεις σκούπα στην Αθήνα.

 Για τις πορείες ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι «Πρέπει στις πορείες οι διοργανωτές να έχουν συνείδηση ότι δεν γίνεται να κλείνει το κέντρο της Αθήνας από 20 – 30 άτομα. Το κέντρο δεν πρέπει να κλείνει επίσης από την αστυνομία σε μεγάλη έκταση όταν γίνονται μικρές πορείες.»

Είπε επίσης ότι πιστεύει ότι θα είναι στον β γύρο με δυναμική πρωτιάς και συμπλήρωσε οτι δεν θα μπορούσε να στηρίξει Σπηλιωτόπουλο, Καμίνη, Κακλαμάνη, ενώ απέκλεισε και στήριξη στον κ. Κασιδιάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιώργος Κουμουτσάκος στο Νίκο Ευαγγελάτο: Ανθρωποι που οφείλουν τα πάντα στη ΝΔ συντάχθηκαν με τον Σγουρό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε