Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Η Νέα Δημοκρατία διέγραψε τον Τομπούλογλου! Χαρακτήρισε αντιδεοντολογική συμπεριφορά τον εκβιασμό

Η Νέα Δημοκρατία διέγραψε τον Τομπούλογλου! Χαρακτήρισε αντιδεοντολογική συμπεριφορά τον εκβιασμό

Σε αντίθεση με τον Μιχάλη Λιάπη, η Νέα Δημοκρατία αυτή τη φορά έδρασε πιο γρήγορα και λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του Χάρη Τομπούλογλου για εκβιασμό, τον διέγραψε και από το κόμμα. 

 Διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία, ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», που συνελήφθη σήμερα, έχοντας στην κατοχή του προσημειωμένα χαρτονομίσματα ύψους 25.000 ευρώ, ποσό το οποίο -σύμφωνα με την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ- απαιτούσε από ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, προκειμένου να συνεχίσει σύμβασή της με το νοσοκομείο.

Από το Γραφείο Τύπου του κόμματος εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με απόφαση που πήρε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Χάρης Τομπούλογλου, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζει το αδίκημα του εκβιασμού ως αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ενώ για παράδειγμα της διαγραφής του κ. Πολύδωρα είχε πολλά περισσότερα να του προσάψει! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χειροπέδες στον πρόεδρο του νοσοκομείου Aγλαΐα Κυριακού για μίζα 25.000 ευρώ – Το Μαξίμου ήταν ενημερωμένο για την επιχείρηση

Ζητούσε χρήματα από τον πρώην διοικητή του ΙΚΑ Μυκόνου για να μην τον “κάψει” με την κατάθεση της

Eμπλοκή υπαλλήλων του υπ. Οικονομικών στoν εκβιασμό ιδιοκτήτριας εταιρείας εμπορίας πολύτιμων μετάλλων;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε