Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

“Κάποιοι θέλουν να βγούμε από το ευρώ”, είπε ο Παπανδρέου στους βουλευτές του

Δραματικοί τόνοι και παρακάλια από τον πρωθυπουργό ο οποίος απευθυνόμενος στους βουλευτές του και τους ζήτησε να δώσουν αποστωμοτική απάντηση σε όσους αμφισβητούν και λοιδορούν τη χώρα.

“Οφείλουμε να δώσουμε μια συντριπτική απάντηση σε όσους επιθυμούν είτε κρυφά είτε φανερά τη χρεοκοπία της Ελλάδας, να διαψεύσουμε τα κρυφά και τα φανερά σενάρια”, είπε ο κ. Παπανδρέου, κατά την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Υπογράμμισε ότι «είναι αναγκαίο να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων» και κάλεσε την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος να αντιληφθεί το εθνικό συμφέρον.

Ο κ.Παπανδρέου φυσικά εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ λέγοντας οτι η κυβέρνηση «έκανε εξαιρετικά σημαντική δουλειά για την πατρίδα τους μήνες που πέρασαν» κι ας την κατηγορούν, όπως είπε, «εκείνοι που δεν ξεσηκώθηκαν ότι η Ελλάδα πήγαινε στα βράχια…ας κατηγορούν τους πυροσβέστες που σβήνουν τη φωτιά αγνοώντας τα αίτια».

«Η σπατάλη, η ρεμούλα, ο νόμος του ισχυρού τελείωσε», είπε και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει χρέος να οδηγήσει την Ελλάδα στη σιγουριά και τη βιώσιμη ανάπτυξη. «Κανένας συμβιβασμός μπροστά στο στόχο αυτό», υπογράμμισε.

Η ομιλία του κ.Παπανδρέου άρχισε όπως πάντα με μιαμιση ώρα καθυστέρηση. 154 βουλευτές περιμέναν από τις 12 τον πρωθυπουργό ο οποίος για ακόμα μια φορά φάνηκε ασυνεπής στον προγραμματισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ασυνέπεια χωρίς όριο – Μιαμιση ώρα στήσιμο στους βουλευτές από τον πρωθυπουργό

Λεπτό προς λεπτό: Η ομιλία του πρωθυπουργού στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε