Κυριακή, 16 Ιουν.
27oC Αθήνα

Κεδίκογλου: Δεν έδιωξε κανείς τη ΔΗΜΑΡ, μόνη της έφυγε

Κεδίκογλου: Δεν έδιωξε κανείς τη ΔΗΜΑΡ, μόνη της έφυγε

”Κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας για ευπαθείς ομάδες, κανένα νέο οριζόντιο μέτρο, δεν πιστεύω τη δημοσκόπηση που δείχνει μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει κλείσει ο φόρος ακινήτων” υποστήριξε πριν από λίγο ο Σίμος Κεδίκογλου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Για το θέμα της επιστροφής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, που άνοιξε χθες η Ντόρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε:
”Δεν έδιωξε κανείς την ΔΗΜΑΡ, μόνη της έφυγε”.

θα προστατευθεί η πρώτη κατοικία όσων έχουν πληγεί από την κρίση και δεν μπορούν να ανταποκριθούν, όσων έχουν υποστεί δραματική μείωση των εισοδημάτων τους ή είναι άνεργοι

Ο Σίμος Κεδίκογλου, για το θέμα των πλειστηριασμών, δεσμεύτηκε πως θα προστατευθεί η πρώτη κατοικία όσων έχουν πληγεί από την κρίση και δεν μπορούν να ανταποκριθούν, όσων έχουν υποστεί δραματική μείωση των εισοδημάτων τους ή είναι άνεργοι.

”Δεν θα ληφθούν νέα οριζόντια μέτρα”

Αφού επανέλαβε πως δεν θα ληφθούν νέα οριζόντια μέτρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
”Για πρώτη φορά διαβουλευόμαστε χωρις να έχουμε την πλάτη στον τοίχο, διότι δεν είμαστε με την πίεση ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα. Είναι βασικό να ανακτήσουμε τον έλεγχο της οικονομίας και να μην δημιουργούμε νέα χρέη”.

Για το φόρο ακινήτων, και το μπαράζ αντιδράσεωων από ”γαλάζιους” και ”πράσινους” ο Σ. Κεδίκογλου υποστήριξε πως οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται για το καλύτερο αποτέλεσμα.

η συγκεκριμένη εταιρεία είναι η μόνη που δίνει σταθερά προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ, και το προβάδισμα αυτό συρρικώνεται ενώ η ΝΔ παρουσιάζει σταθερή άνοδο

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, για τη δημοσκόπηση που δείχνει μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως ”η συγκεκριμένη εταιρεία είναι η μόνη που δίνει σταθερά προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ, και το προβάδισμα αυτό συρρικώνεται ενώ η ΝΔ παρουσιάζει σταθερή άνοδο. Ξέρουμε ότι βρισκόμαστε στο πιο δύσκολο κομμάτι της θητείας μας και ακόμα δεν έχουν γίνει χειροπιαστά τα αποτελέσματα της πολιτική μας”.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε