Πολιτική

Κρίσιμη συνάντηση της ΚΕΔΕ για το μέλλον των δημοτικών υπαλλήλων – Αποκλεισμένο το ΥΠΟΙΚ από δημοτικούς αστυνομικούς

- Σε εξέλιξη η συνάντηση της ΚΕΔΕ με Στουρνάρα, Μητσοτάκη, Μιχελάκη
- Δημοτικοί αστυνομικοί έχουν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Οικονομικών
- Τι είπε ο Βενιζέλος στην αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ
- Δείτε ΦΩΤΟ και VIDEO του Newsit



Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η συνάντηση που έχει αυτήν την ώρα η ΚΕΔΕ στο υπουργείο Οικονομικών με τον Γιάννη Στουρνάρα, καθώς και τους υπουργούς Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, που άρχισε στις 4 μ.μ., είναι το θέμα των δημοτικών αστυνομικών, αλλά και των σχολικών φυλάκων για τους οποίους αναμένεται να γίνουν διορθώσεις στο πολυνομοσχέδιο, μετά τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας σήμερα το πρωί (διαβάστε περισσότερα εδώ). 

Έξω από το υπουργείο Οικονομικών έχουν συγκεντρωθεί περίπου 200 δημοτικοί αστυνομικοί.

Συνάντηση ΚΕΔΕ – Βενιζέλου

Νωρίτερα, η αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ συναντήθηκε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο υπουργείο Εξωτερικών. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραδέχτηκε σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση, προβλήματα τα οποία, όπως είπε, άλλοτε είναι ουσίας και άλλοτε αλληλοκατανόησης.

Επισήμανε, ωστόσο, ότι “η μεταρρύθμιση στη δημόσια διοίκηση είναι μια ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας”.

Από τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου προκύπτει ότι η ΚΕΔΕ παραμένει στις θέσεις της και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε να τις μεταφέρει στον πρωθυπουργό, ενώ δεν απέκλεισε και νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ακόμα και αύριο, προκειμένου, όπως είπε, “να βρούμε κοινά αποδεκτές, εφαρμόσιμες, δημιουργικές λύσεις”.

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε επίσης ότι “οι ημέρες της συζήτησης στη Βουλή του νομοσχεδίου θα είναι παραγωγικές και γόνιμες. Ο διάλογος δεν τελείωσε σήμερα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμάζουν αλλαγές στο πολυνομοσχέδιο για εκπαιδευτικούς και σχολικούς φύλακες

Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο – Μηχανοκίνητη πορεία της ΠΟΕ ΟΤΑ – Ένταση νωρίτερα όταν έφτασαν με τις μοτοσικλέτες τους στο Μαξίμου

Στο Δικαιοσύνης και το Δημόσιας Τάξης οι Δημοτικοί Αστυνομικοί – Πήραν διαβεβαίωση ότι δεν κινδυνεύουν με απόλυση

72 ώρες – φωτιά για την κυβέρνηση – Στους δρόμους οι εργαζόμενοι 

Ψάχνουν τη “χρυσή τομή” για τους δημοτικούς αστυνομικούς – Task force θα βρει πού θα “κινηθούν” 

Ομάδα εργασίας αναλαμβάνει την κινητικότητα των δημοτικών αστυνομικών

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβέρνηση για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Καμία όχληση απο την ευρωπαϊκή εισαγγελία – Να ξεκαθαρίσει την θέση της η Λευκωσία
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε και για τις αναρτήσεις Τσίπρα αλλά και το πόρισμα του Γενικού Χημείο του Κράτους για τα Τέμπη
Φωτογραφία αρχείου 
(EUROKINISSI
3
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ακύρωσε την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Δράμας: «Δεν πηγαίνω ούτε να τσακώνομαι ούτε να με απειλούν ότι θα με πυροβολήσουν»
Στην καταγγελία του αναφέρει ότι ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο Δράμας «προσκείμενος στο ΚΚΕ ξεκίνησε δημόσιο αγώνα για να με προπηλακίσουν εκεί κατά την άφιξη μου»
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 51
Ανδρουλάκης: «Οι μέρες ασυδοσίας της ΝΔ τελείωσαν, η πολιτική πρέπει να ξανασυστηθεί με την ηθική»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, στην εκδήλωση για τον εορτασμό της 51ης επετείου από την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στην ιστορία της παράταξης ενώ κατέθεσε και συγκεκριμένες προτάσεις για το δημογραφικό
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Τα σενάρια για κοινή κοινοβουλευτική ομάδα ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς – Οι επιλεκτικές κινήσεις Τσίπρα στο πιθανό νέο κόμμα
Στελέχη και των δύο κομμάτων θεωρούν ότι θα μπορέσουν να αναστείλουν την κίνηση Τσίπρα αφού θα εμφανιστούν ως κοινός φορέας που θέλει να εκφράσει τον χώρο της αριστεράς
Σωκράτης Φάμελλος και Αλέξης Χαρίτσης 3
«Ορόσημο» για τη δημοσκοπική ανάκαμψη της ΝΔ η ΔΕΘ – Ο κρίσιμος ρόλος του αριθμού 3
Η προσδοκία στο κυβερνητικό «στρατόπεδο» είναι τα ποσοστά, μετά τη Δ.Ε.Θ. να αυξηθούν κατά 2 με 3 μονάδες, κι έτσι στην εκτίμηση ψήφου το ποσοστό της «γαλάζιας» παράταξης να γράψει μπροστά τον αριθμό «3»
Κυριάκος Μητσοτάκης 29