Πολιτική

Κυκλοφόρησε το… Ραχηλιάρικο!

Οι... "κουμπουριές" της Ραχήλ Μακρή πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση χρειαστεί χρήματα, απλά θα τα τυπώσει, έγιναν 1000αρικο κι εκείνη... Μπουμπουλίνα!

Είπε η Ραχήλ Μακρή σε τηλεοπτικό σταθμό της Κοζάνης: «Θα μας διακόψει την χρηματοδότηση η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα; Αφού δεν προβλέπεται. Δεν πειράζει. Θα ενεργοποιηθεί το emergency το ELA και θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ ευρώ».

Μπορεί η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ να εννοούσε ότι το κόμμα, μετά τις εκλογές και αφού θα έχει εκλεγεί κυβέρνηση, αν χρειαστεί θα τυπώσει χρήματα αλλά ευρώ, ήδη όμως άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες… δραχμές!

Και τι δραχμές… 1000! Μάλιστα. Κυκλοφορούν τα επωνομαζόμενα Ραχηλιάρικα, με το πρόσωπο της Ραχήλ Μακρή στη θέση εκείνου της… Μπουμουλίνας.

Φυσικά πρόκειται για μια ακόμη αστεία φωτογραφία που έχει γίνει viral στα social media τις τελευταίες ώρες!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα Φλωρίδη – Γιαννούλη στη Βουλή για τα περί «περιθωριακών κομμάτων»: «Ξέρουν για ποια μίλησα» – «Έλεος με τη χυδαιότητα»
«Ο υπουργός να μας ορίσει τι θεωρεί “περιθωριακά” κόμματα και τι θεωρεί ανακόλουθο στο ύψος των περιστάσεων» δήλωσε ο Χρήστος Γιαννούλης
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης στη Βουλή 3