Πολιτική

LiveNews: Εκλογές την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή LiveNews το απόγευμα της Παρασκευής (4/11), μια πιθανή ημερομηνία για τις εκλογές είναι η Κυριακή 9 Απριλίου, Κυριακή των Βαΐων ενώ στο τραπέζι είναι και η 2/4 αλλά με μικρότερες πιθανότητες σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Κυριακή των Βαΐων μπορεί να προτιμηθεί γιατί αρκετός κόσμος θα έχει πάει στα χωριά του οπότε θα μπορεί να ψηφίσει κιόλας εκεί.

Επίσης, ο Απρίλιος θεωρείται μια καλή εποχή γιατί οι περισσότεροι ψηφοφόροι της ΝΔ είναι ηλικιωμένοι και άρα ο μήνας αυτός που έχει πιο ομαλό καιρό, θα είναι προτιμότερος για την διαδικασία των εκλογών.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η δεύτερη επιλογή ημερομηνιών για εκλογές είναι οι: 14 Μαΐου ή 21 Μαΐου, ανήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης σε Δεμίρη: Έχετε δει τους λόγους της παρακολούθησης μου; Όχι – Ο διάλογος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον διοικητή της ΕΥΠ
«Ο κ. Δεμίρης μας λέει ότι ενώ έχουν συμβεί όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, δεν είχε το «ενδιαφέρον» να μάθει τους λόγους που ξέσπασε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα»
Θεμιστοκλής Δεμίρης
ΥΠΕΞ για Global Sumud Flotilla: Στην Ασντόντ οι Ελληνες που συμμετείχαν στον στολίσκο – «Τάχιστα οι διαδικασίες επαναπατρισμού»
Η Αθήνα ζητεί από το Ισραήλ την πλήρη τήρηση του διεθνούς δικαίου και τη διασφάλιση της ασφάλειας των Ελλήνων που συμμετείχαν στην αποστολή προς τη Γάζα
Σκάφος του στολίσκου Global Sumud 5