Πολιτική

Με το σακάκι στον ώμο έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας στο Μαξίμου

Μετά από μία δραματική Σύνοδο Κορυφής 17 ωρών και έχοντας στις αποσκευές του μία σκληρή και επώδυνη συμφωνία, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας επέστρεψε στην Αθήνα και κατευθύνθηκε αμέσως στο Μαξίμου.

Ο Αλέξης Τσίπρας άυπνος και κατάκοπος επέστρεψε στην Αθήνα και έσπευσε στο Μαξίμου, προκειμένου να έχει συνομιλίες με τους στενούς συνεργάτες του και πολλούς υπουργούς.

Αμέσως μετά την άφιξή του στο Μαξίμου, έσπευσε και ο υπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Το απόγευμα χωρίς να έχει προσδιοριστεί η ώρα αναμένεται να έχει συνάντηση με τον κυβερνητικό εταίρο και υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμενο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στο προσκήνιο η δημιουργία συντονιστικού οργάνου τομεαρχών στο ΠΑΣΟΚ - Οι κινήσεις Ανδρουλάκη και ο ρόλος Σκανδαλίδη
Σήμερα αναμένεται να  πραγματοποιηθεί  μία ευρεία σύσκεψη  υπό την προεδρεία του Νίκου Ανδρουλάκη με την συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του κόμματος
O Νίκος Ανδρουλάκης 2
«Όχι» στη Ζωή Κωνσταντοπούλου από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά σε συνάντηση για την προανακριτική
Οι πληροφορίες λένε ωστόσο ότι η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας αναμένεται να απευθυνθεί ξανά στους τέσσερεις πολιτικούς αρχηγούς, αλλά και στην Ελληνική Λύση και την Νίκη
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου