Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ντόλιος: Να στηρίξουμε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς!

Ντόλιος: Να στηρίξουμε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς!

Νέα βόμβα έσκασε στο κυβερνητικό στρατόπεδο, με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Ντόλιο να ακολουθεί τα βήματα της ανεξάρτητης πλέον βουλευτού, Θεοδώρας Τζάκρη και να ζητεί να στηρίξει η κυβέρνηση την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς.

Ο κ. Ντόλιος μιλώντας στην Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού, ζήτησε να εξεταστεί με βάση μια λογική προσέγγιση από την κυβέρνηση η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για παράταση ενος χρόνου στο υφιστάμενο καθεστως για πλειστηριασμούς αλλά και να μην μπορούν τα κόκκινα δάνεια να περνούν σε ξένα funds.

Γιώργος Βλάχος και Προκόπης Παυλόπουλος από τη ΝΔ επίσης προειδοποίησαν την κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, ούτε σε νέα μέτρα υπερφορολόγησης των πολιτών.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος, ζήτησε: “να σταματήσει κάθε συζήτηση για άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών. Πρότεινε μάλιστα να παραταθεί το υφιστάμενο καθεστώς προστασίας των δανειοληπτών για 6 εως 12 μήνες.

Δεν είναι νοητή απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος. Είπε, ότι θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό αλλά όχι κάποιο άλλο μέτρο επιπλέον φορολόγισης των ελλήνων πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ντόλιος: Δεν ψηφίζω άρση των πλειστηριασμών

Τζάκρη: Στηρίζω ΣΥΡΙΖΑ

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε