Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο ασθενής Νικήτας Κακλαμάνης και η εξαφανισμένη Θεοδώρα Τζάκρη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι δύο εκπλήξεις της χθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή ήρθαν από δύο βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Από τη μια η Θεοδώρα Τζάκρη του ΠΑΣΟΚ υπερψήφισε την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη ο Νικήτας Κακλαμάνης της ΝΔ δήλωσε ασθένεια που πολλοί έσπευσαν να την χαρακτηρίσουν “διπλωματική”. Η κυβέρνηση πάντως έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης με 153 ναι.

Η αλήθεια πάντως ειναι οτι η κυρία Τζάκρη είχε συχνά διαφοροποιηθεί και στο παρελθόν για μια σειρά θεμάτων, ωστόσο πάντα στο τέλος ακολουθούσε την κομματική γραμμή δίχως να δημιουργεί “σοβαρότερα προβλήματα” στο ΠΑΣΟΚ το οποίο μετέχει στην κυβέρνηση.

Σιγήν ιχθύος από την Θεοδώρα Τζάκρη

Η χθεσινή της απόφαση να υπερψηφίσει την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ την έθεσε με συνοπτικές διαδικασίες εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ καθώς καρατομήθηκε άμεσα από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Εξαφανισμένη είναι η Θεοδώρα Τζάκρη από χθες

Από χθες το βράδυ η ανεξάρτητη πια βουλευτής έχει επιλέξει τη σιωπή και είναι εξαφανισμένη. Το κινητό της δεν το απαντά, κανείς δεν μπορεί να την βρει και κανένας δεν ξέρει αν θα επιλέξει να παραμείνει ανεξάρτητη ή αν βρίσκεται σε προχωρημένο φλερτ με κάποιο άλλο κόμμα.

Ο “αληθινά” ασθενής Νικήτας Κακλάμανης

Η άλλη έκπληξη της χθεσινής ψηφοφορίας ήταν ο βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος δήλωσε άρρωστος. Κάποιοι έσπευσαν να παρουσιάσουν την ασθένεια αυτή ως διπλωματική.

Ωστόσο στενοί συνεργάτες του βουλευτή ξεκαθάρισαν στο Newsit οτι ο κύριος Κακλαμάνης ήταν πραγματικά άρρωστος. Εδώ και μια εβδομάδα βρίσκεται στο νοσοκομείο στο οποίο παραμένει εως και σήμερα καθώς υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Σε κάθε περίπτωση λένε οι συνεργάτες του Νικήτα Κακλαμάνη, η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ ήταν ενημερωμένη και δεν τίθεται κανένα θέμα “διπλωματικής ασθένειας”.

Για την ιστορία πάντως, από τους 17 βουλευτές που ψήφισαν παρών, είναι οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και οι ανεξάρτητοι βουλευτές, Λοβέρδος, Αηδόνης και Κασαπίδης, ενώ ο ανεξάρτητος Ανδρουλάκης ήταν απών. Από τον ΣΥΡΙΖΑ έλειπε μόνο ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος νοσηλεύεται.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Περίμεναν 155, πήραν 153 – Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση, αλλά με διαγραφές και ασθένειες

Χιλιάδες άτομα και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα – ΦΩΤΟ

Καυγάς και “μπηχτές” Βενιζέλου και Κουβέλη για την κεντροαριστερά

Εκλογές τώρα ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας – “Λέτε ψέματα ότι δε θα ληφθούν νέα μέτρα”
Καμμένος: Παραμύθια τα περί διαπραγματέυσεων

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε