Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Που και παρουσία ποιών έγιναν οι συναντήσεις Τσίπρα – Ψυχάρη

Που και παρουσία ποιών έγιναν οι συναντήσεις Τσίπρα – Ψυχάρη

Νεότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά στις περίφημες τέσσερις μυστικές συναντήσεις που είχαν ο Αλέξης Τσίπρας με τον Σταύρο Ψυχάρη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές οι τρείς πρώτες έγιναν παρουσία του Βασίλη Μουλόπουλου που ήταν παλαιότερο στέλεχος του ΔΟΛ και η τέταρτη συνάντηση έγινε στο σπίτι γυναίκας που ήταν συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, αλλά δεν είναι πλέον, και μάλιστα είχε αρθρογραφήσει και σε έντυπα του ΔΟΛ. Η γυναίκα είχε και την γάτα Ιμαλαϊων.

Το Μαξίμου υποστηρίζει ότι και τα 4 ραντεβού έγιναν πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου με πρωτοβουλία Ψυχάρη. Μάλιστα στην κυβέρνηση λένε ότι η αναφορά “χρυσές εφεδρείες” θεωρείται απειλή από την πλευρά Ψυχάρη ενδεχομένως για μαγνητοφωνημένο υλικό. Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως στόχος του ΔΟΛ είναι η αποδόμηση του Αλέξη Τσίπρα.

Χθες, ο κ. Τσίπρας απαντώντας για τις συναντήσεις αυτές είπε ότι μπορεί «αν χρειαστεί να συναντήσω και τον διάβολο θα το κάνω αλλά δεν θα πουλήσω την ψυχή μου». Πρόσθεσε ότι δεν θα κριθεί από το ποιόν συναντά αλλά από το τι πράττει.

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι ο Ψυχάρης του ζήτησε να μην υπάρξει δημοσιότητα για την συνάντησή τους και πρόσθεσε ότι ο Ψυχάρης έχει ζητήσει και άλλες φορές συνάντηση μετά τις εκλογές , αλλά ο ίδιος αρνήθηκε.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι είναι υπερήφανος για την κυβέρνησή του γιατί δεν χαρίστηκε και δεν εκβιάστηκε, και δεν θα χαριστεί σε κανέναν. Μεμπτό θα ήταν, σημείωσε, αν είχε ευνοήσει τον συγκεκριμένο εκδότη και ότι αν τον είχε ευνοήσει την επομένη θα ήταν στο MEGA, κάτι που ποτέ δεν συνέβη καθώς όπως είπε στο συγκεκριμένο κανάλι έχει να εμφανιστεί από το 2012.

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για πανικό του συγκεκριμένου εκδότη, ενώ απαντώντας σε ερώτηση ότι μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα άλλα στοιχεία, ο κ. Τσίπρας είπε «ας τα βγάλει όλα και να πάει στον εισαγγελέα που τελευταία τον συναντά συχνά».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε