Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

“Σφάζονται” στην… ποδιά της Χρυσής Αυγής – Τσίπρας: δεν είναι ναζί οι ψηφοφόροι της – Η Ν.Δ. μιλάει για … παντρειά

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

– “Παραπλανημένοι” οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής λέει ο Αλέξης Τσίπρας
– Πάει ακόμα και με το διάβολο για να πετύχει τους στόχους ο Τσίπρας λέει η ΝΔ
– Πόλεμος ανακοινώσεων για τα ψηφαλάκια της οργάνωσης ειδικά σε Περιφέρεια Αττικής και Αθήνα

Ένα πράγμα απέκλεισε ο Α. Τσίπρας σε νέα του συνέντευξη. Τη συνεργασία με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όλα τα υπόλοιπα φαίνεται να τα αφήνει ανοιχτά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Α. Τσίπρας ανέφερε χαρακτηριστικά σε ό,τι αφορά στην κόντρα που έχει ξεσπάσει για την προσέγγιση των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι επικίνδυνο για τη Δημοκρατία να θεωρηθεί πως όσοι κάνουν επιλογή οργής είναι φασίστες.

“Παραπλανημένοι οι ψηφοφόροι” λέει ο Α. Τσίπρας

Αν και δεν βρισκόμαστε πλέον στο 2010 ή το 2012 όπου κάποιος μπορούσε με μεγαλύτερη άνεση για ψήφο αγανάκτησης ή για άγνοια των πολιτών απέναντι στην οργάνωση ο κ. Τσίπρας είπε πως δεν πιστεύει πως στην πλειονότητά τους αυτοί οι ψηφοφόροι είναι ναζί, ενώ διευκρίνισε πως η πάλη με τη μαύρη ιδεολογία του φασισμού δεν πρέπει να γίνει μετωπική σύγκρουση με τους παραπλανημένους ψηφοφόρους.

Όπως σημείωσε σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ είναι να φέρει αυτό τον κόσμο, εννοώντας τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, στο δημοκρατικό δρόμο.

Αδίστακτο αριβίστα που δεν διστάζει να πάει ακόμα και με το διάβολο για να πετύχει τους στόχους του, χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η ΄Αννα Ασημακοπούλου.

ΝΔ: αριβίστας ο Τσίπρας πάει και με τον διάβολο

«Είναι ένας άνθρωπος επικίνδυνος για τη Δημοκρατία και την ομαλή πορεία του τόπου! Και όπως λέει και ο στίχος: “αγκαλιά το φίδι με τη σμέρνα”…», πρόσθεσε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε ότι σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε και επισήμως στην πρόσκληση του συνεργάτη του κ. Κασιδιάρη. “Και έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν”, πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου.

Όλα αυτά μόλις τρεις μέρες πριν ανοίξουν και πάλι οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών και τις ευρωεκλογές. Ο στόχος εμφανής…

Διαβάστε επίσης:
Συνέντευξη Τσίπρα: Άνοιγμα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής – Τι θεωρεί ήττα για το ΣΥΡΙΖΑ

Πόλεμος για το “φλερτ” με τη Χρυσή Αυγή! Για ανατριχιαστικό ζευγάρωμα μιλά η κυβέρνηση – Καταγγέλλουν άρθρο του Παπαδημούλη σε site

Σάλος από το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Χρυσή Αυγή – Υποψήφιος με τον Κασιδιάρη στηρίζει τον Γαβριήλ – Για γλείψιμο και γούτσου γούτσου μιλά η κυβέρνηση

Και … ξαφνικά “αγάπησαν” τη Χρυσή Αυγή – Παιχνίδια για τις ψήφους ενόψει του δεύτερου γύρου

Εκλογές 2014: Μιχαλολιάκος: Ο Μώραλης στηρίχτηκε από την Χρ.Αυγή – Μώραλης: Ο Μιχαλολιάκος είναι εξωγήινος

Έφτασε και το 20% ο Κασιδιάρης – Περισσότερες από 400.000 ψήφους η Χρυσή Αυγή

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε