Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Τα… παριζιάνικα tweets του Τσίπρα! Η συνάντηση υπό τον Ολάντ (ΦΩΤΟ)

Φωτό: Facebook / Alexis Tsipras
Φωτό: Facebook / Alexis Tsipras

“Χθες, διατρανώσαμε το αίτημα για αλλαγή, για να ανακοπεί η άνοδος της ακροδεξιάς, του ρατσισμού στην Ευρώπη. Σήμερα συμβάλουμε στη διαμόρφωση προοδευτικής συμμαχίας ενάντια στη λιτότητα. Για τη Δημοκρατία και την Ευρώπη”, αναφέρει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μεταφέροντας το κλίμα από το Παρίσι μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media.

Συνάντηση εργασίας, υπό τον Φρανσουά Ολάντ, έχουν σήμερα οι Ευρωπαίοι σοσιαλδημοκράτες ηγέτες. Στην συνάντηση είχε προσκληθεί από τον Γάλλο Πρόεδρο και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Η συνάντηση ξεκίνησε στις 11.30 ώρα Ελλάδας, στο προεδρικό Μέγαρο. Προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις 14.30, σύμφωνα δε με την ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Φρανσουά Ολάντ θα προβεί σε δηλώσεις μετά την αποχώρηση των προσκεκλημένων, στις 14.45.

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες τόσο στους λογαριασμούς που διατηρεί στο Twitter, όσο και σε αυτόν στο Facebook.

Φωτό: Facebook / Alexis Tsipras

Φωτό: Facebook / Alexis Tsipras

Στις φωτογραφίες φαίνεται πως κάθεται δίπλα στον Ιταλό πρωθυπουργό, Ματέο Ρέντσι. Δείτε τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού:

 

 

 

Χθες στο Παρίσι διατρανώσαμε το αίτημα για αλλαγή στην Ευρώπη προκειμένου να ανακοπεί η άνοδος της ακροδεξιάς, του ρατσι…

Posted by Alexis Tsipras on Saturday, 12 March 2016

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε