Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τατσόπουλος: “Η Παναγιά της Τήνου να βοηθήσει την Κεντροαριστερά”

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Δηκτικός εκ νέου εμφανίστηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, σε συνέντευξη του στο Βημα fm 99,5, όπου κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από την Ελιά, ενώ εξέφρασε την άποψη του και για το “Ποτάμι”, τη νέα πολιτική κίνηση, που ίδρυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Τις ευχές του στην πολιτική κίνηση, που ίδρυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης το “Ποτάμι” έδωσε μέσω ραδιοφωνικής του συνέντευξης ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπολος, τονίζοντας: “Δεν θέλω να πάω στο ψηφοδέλτιό του. Το έχω πει ότι δεν κατεβαίνω στις ευρωεκλογές, γιατί είμαι βουλευτής. Δεν μου αρέσει το στυλ να πηγαίνω κάπου και μετά να παραιτηθώ. Να το σκοπεύω να βγω ευρωβουλευτής, να το κάνω. Αλλά δεν σκοπεύω, οπότε γιατί να πάω; Γιατί να θέλουμε όλοι να πάμε στην Ευρωβουλή;”.

Ευθύνες στους 58, στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τη ΔΗΜΑΡ επιρρίπτει ο Πέτρος Τατσόπουλος για τη διαφαινόμενη αποτυχία του εγχειρήματος συνένωσης του χώρου υπό την Ελια – πιθανότητες επιτυχίας δίνει στο “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη

Συγκρίνοντας, μάλιστα, τις δύο “πρωτοβουλίες” τους 58 και το “Ποτάμι” ο κύριος Τατσόπουλος εκτίμησε ότι η κίνηση του Σταύρου Θεοδωράκη θα έχει με επικοινωνιακούς όρους καλύτερη τύχη από τους 58, εντοπίζοντας στους τελευταίους “κάποια στοιχεία μιζέριας”. Εμβαθύνοντας στους 58, ο ανεξάρτητος βουλευτής σημείωσε πως το “κλίμα στράβωσε” εξ αρχής με το μπουκοτάζ από τη ΔΗΜΑΡ, ύστερα με την κυβερνητική απόφαση για τη θεσμοθέτηση του σταυρού προτίμησης και ως κερασάκι στην τούρτα ήλθε ο ασφυκτικός εναγκαλισμός από το ΠΑΣΟΚ, ασκώντας κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι επεχείρησε να υποδείξει τις επόμενες κινήσεις τους.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος εμφανίστηκε απαισιόδοξος για το εγχείρημα ανασύνθεσης της Κεντροαριστεράς, στο φόντο των συνεχών διαιρέσεων επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: “Ολα τα κομμάτια εύχομαι να πάνε καλά, αλλά καταλήγουμε πια να πρέπει να απευθυνθούμε στην Παναγιά της Τήνου και να ανάβουμε κεράκια. Δυστυχώς πιστεύω ότι το ύψος των περιστάσεων που επέβαλε την ενότητα αυτού του χώρου δεν κρατήθηκε από κανέναν”.

Διαβάστε επίσης

Εντυπωσιακό “γκελ” απο το “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη στα social media

Αλαλούμ στους κόλπους των “58” – Για τη Συνδιάσκεψη κινούνται σην Ελιά

Γιατί ο Σταύρος Θεοδωράκης ίδρυσε “ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” – Δεν θα είναι υποψήφιος ο ίδιος στις ευρωεκλογές αλλά και κανένας πολιτικός από άλλο κόμμα

Τι είπε ο Χρυσοχοϊδης για Το Ποτάμι

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε