Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τηλεοπτικές άδειες: “Συνεννοηθείτε επιτέλους μεταξύ σας” λέει ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο “πόλεμος” μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες μαίνεται και δεν μοιάζει να… καταλαγιάζει. Το τελευταίο επεισόδιο γράφεται με νέα επίθεση από το Μαξίμου.

“Συνεννοηθείτε επιτέλους μεταξύ σας”! Αυτό λέει το Μαξίμου προς… Νέα Δημοκρατία μεριά, με αφορμή τα 246 εκατομμύρια ευρώ που έχει εισπράξει το δημόσιο μετά τον διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Ο κοινοβουλευτικός εκπτόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, είχε δηλώσει πως το κόμμα θα επιστρέψει το εν λόγω ποσό όταν έρθει στην εξουσία, μία δήλωση -ωστόσο- που δεν φάνηκε να ενστερνίζεται η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, με πολλούς να κάνουν λόγο για… άδειασμα.

Το Μέγαρο Μαξίμου, λοιπόν, “πατάει” σε αυτή την άτυπη… κόντρα και με ανακοίνωση που έχει τίτλο “Θα επιστρέψει η ΝΔ τα 246 εκατομμύρια του διαγωνισμού για τις άδειες; Γιατί δεν το λέει ευθέως;” αναφέρει τα εξής:

Παρακολουθούμε σχεδόν καθημερινά και με αμείωτο ενδιαφέρον τον κ. Δένδια να υπόσχεται στους καναλάρχες ότι η Νέα Δημοκρατία θα επιστρέψει τα 246 εκατομμύρια του διαγωνισμού για τις άδειες, και τον κ. Κουμουτσάκο να τον αδειάζει, πετώντας την μπάλα στην εξέδρα.
Ωραία «Συμφωνία Αλήθειας»…
Ας συνεννοηθούν επιτέλους μεταξύ τους
“.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε