Κυριακή, 2 Ιουν.
22oC Αθήνα

Το Game of Thrones του ΠΑΣΟΚ – Λοβέρδος και Χρυσοχοϊδης στην μάχη της διαδοχής

Το Game of Thrones του ΠΑΣΟΚ – Λοβέρδος και Χρυσοχοϊδης στην μάχη της διαδοχής

Ημέρες ΠΑΣΟΚ διανύει η κυβέρνηση Σαμαρά με πρωταγωνιστή όχι τον Ευάγγελο Βενιζέλο αλλά όπως όλα δείχνουν τους δυο επίδοξους διαδόχους του, Λοβέρδο και Χρυσοχοϊδη, οι οποίοι έχουν αποδυθεί σε έναν αγώνα πλειοδοσίας.

Ο μεν Ανδρέας Λοβέρδος «ξήλωσε» σχεδόν όλα τα σχέδια του προκατόχου του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου. Τα σχέδια αυτά είχαν επικριθεί από γονείς και εκπαιδευτικούς, αφού καταργούσαν σχολικές αργίες. Επίσης, ανέστειλε τις απολύσεις των διοικητικών στα πανεπιστήμια παίρνοντας με το μερος του την πανεπιστημιακή κοινότητα, ενώ έχει πλέον καθημερινές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές γεγονός που θεωρείται ως χτίσιμο ηγετικού προφίλ για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ.

Ο δε Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ακολούθησε την παλιά καλή συνταγή. Παρότι δεν τοποθετήθηκε στον τελευταίο ανασχηματισμό στο υπουργείο Μεταφορών, έκρινε ότι τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να ανακοινώσει μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων στα ΜΜΜ, ενώ παράλληλα εξήγγειλε και την δημιουργία νέων σταθμών του ΜΕΤΡΟ. Και τα δυο δεν είναι άμεσα εφαρμόσιμα. Τα εισιτήρια θα μειωθούν από Σεπτέμβριο και τα έργα του ΜΕΤΡΟ θα ξεκινήσουν όταν βρούμε τα κονδύλια.

Από τώρα Πέφτουν τα στοιχήματα για τις επόμενες εξαγγελίες των δυο ηγετικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ αλλά και το ποιος θα ανακοινώσει πρώτος ότι θέλει να καθίσει στην καρέκλα του Ευάγγελου Βενιζέλου για να πάρει στις πλάτες του την δημοκρατική παράταξη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βενιζέλος: η εκλογή Προέδρου κρίνει τη σταθερότητα της χώρας

Πολύ κακό για το τίποτα! Πως Σαμαράς – Βενιζέλος βρήκαν λύση για τη διαθεσιμότητα

Κυβέρνηση σε κρίση για τη διαθεσιμότητα – Ο Μητσοτάκης ζητάει να πάρει θέση ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος στηρίζει Λοβέρδο και αμφισβητεί τις 7000 απολύσεις 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε