Πολιτική

Α.Σαμαράς : Οι εκλογές θα δώσουν ισχυρή κυβέρνηση

"Οι εκλογές θα δώσουν το αποτέλεσμα που θέλει ο ελληνικός λαός, δηλαδή μια κυβέρνηση ισχυρή, ώστε να μπορεί να κυβερνηθεί ο τόπος στα δύσκολα, δήλωσε από τα Χανιά ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Σαμαράς συμμετείχε σε σύσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και του τουρισμού στο επιμελητήριο της πόλης επισημαίνοντας την ανάγκη να ακούγεται η φωνή της περιφέρειας.

“Όποτε πηγαίνει κανείς σε μια πόλη σαν τα Χανιά που μπορεί να είναι αιχμή ανάπτυξης και αξιοποίησης του πλούτου της, του πολιτιστικού του αρχαιολογικού του τουριστικού, θα πρέπει να είναι υποχρεωμένος αν θέλει να είναι προσγειωμένος, να ακούει τα επιμελητήρια. Να ακούει τους ανθρώπους της αγοράς να ακούει την πιάτσα. Και είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου κανείς όχι να διαμορφώνει άποψη απλά , για το σήμερα και το αύριο, αλλά να φτιάχνει και ένα σχέδιο και για το μεθαύριο, για τα παιδιά μας. Αυτό έκανα σήμερα εγώ, μίλησα με τους ανθρώπους της αγοράς ήταν τιμή μου και χαρά μου και βγαίνω πολύ πιο πλούσιος σε γνώσεις από ότι ήμουν όταν μπήκα”, είπε ο κ.Σαμαράς.

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τους πολίτες της Κρήτης να στηρίξουν την προσπάθεια του κόμματος του και αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών.

“Θέλω να τους ζητήσω σε αυτή την δύσκολη ώρα που η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει και να αλλάξει σελίδα να είναι έτοιμοι να δώσουν μαζί τον αγώνα τον αναγκαίο , πέρα και πάνω από κόμματα, να έχομε την δυνατότητα να έχομε μια κυβέρνηση ισχυρή , με ισχυρή λαϊκή εντολή προκειμένου να πάνε ορισμένα πράγματα μπροστά, γιατί διαφορετικά θα μείνομε σε μια ακυβερνησία που θα πληγώσει όλο τον τόπο”.

Οι συμμετέχοντες στην σύσκεψη παρέδωσαν στον Αντώνη Σαμαρά υπομνήματα ζητώντας την παρέμβαση του για την επίλυση θεμάτων που αφορούν την αναπτυξιακή πορεία των Χανίων.

Διαβάστε επίσης :

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις απειλές των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα: «Αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας»
«Η προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών της ναυσιπλοΐας, παραμένει θεμελιώδης προτεραιότητα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
ΥΠΕΞ
Μητσοτάκης από Γρεβενά για τον Ε65: «Η Ελλάδα των ημιτελών έργων ανήκει στο παρελθόν, απαντάμε με την αλήθεια των αποτελεσμάτων»
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον νέο αυτοκινητόδρομο σύμβολο της «Ελλάδας μιας νέας εποχής» και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση: «Τους αφήνουμε στο χθες»
Μητσοτάκης, Ε65
61
«Βραχυκύκλωμα» στο ΠΑΣΟΚ μετά τη στροφή Τσίπρα για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: Οι αντικρουόμενες γραμμές Καρχιμάκη και Γιαννακοπούλου και το «άδειασμα» στον Δουδωνή
«Θα καταργήσουμε τον νόμο Πιερρακάκη και θα φτιάξουμε έναν νέο νόμο-πλαίσιο» - «Δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα»
Καρχιμάκης, Γιαννακοπούλου, Δουδωνής
Πέτσας: «Πάντα υπάρχει δυνατότητα προσέγγισης με Σαμαρά και Καραμανλή» – «Ξεκάθαρα δεύτερος ο Τσίπρας στις εκλογές»
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε εφικτό τον στόχο της αυτοδυναμίας, απορρίπτοντας τα σενάρια κυβερνήσεων συνεργασίας, και εκτίμησε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχασε το τρένο»
Καραμανλής και Σαμαράς