Πολιτική

«Αδειάζει» τον Στέφανο Κασσελάκη ο απολυμένος διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ Θύμιος Γεωργόπουλος και προειδοποιεί για αποκαλύψεις με ονοματεπώνυμο

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Θύμιος Γεωργόπουλος, ο διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ που απέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης, με μια ανάρτησή του στο Facebook.

Ο Θύμιος Γεωργόπουλος στην ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στο θέμα που δημιουργήθηκε τα Χριστούγεννα με τις πληρωμές στο ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκη έγιναν με δικά του χρήματα.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει σήμερα ο κύριος Γεωργόπουλος ωστόσο, τα χρήματα του Στέφανο Κασσελάκη, μπήκαν στο λογαριασμό αφού είχαν γίνει ήδη οι πληρωμές. Σύμφωνα πάντα με τον κύριο Γεωργόπουλο, επιστράφηκαν στον κύριο Κασσελάκη, αφού δεν χρησιμοποιήθηκαν τελικά για τις πληρωμές.

«Το δάνειο του Στέφανου Κασσελάκη μπήκε στον λογαριασμό της Left Media ΑΕ το απόγευμα της Παρασκευής 29/12/2023, ενώ το Δώρο Χριστουγέννων των εργαζομένων στα ΜΜΕ είχε καταβληθεί ήδη την Πέμπτη 21/12/2023 και η μισθοδοσία των εργαζομένων για Δεκέμβριο την Παρασκευή το πρωί 29/12/2023.
Ποιος διέρρεε, λοιπόν και ποιος επιμένει εδώ και τρεις μήνες ότι οι εργαζόμενοι δήθεν πληρώθηκαν μισθούς και Δώρο από τα χρήματα του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη»;

«Φωτογραφίζοντας» τον Στέφανο Κασσελάκη, ο κύριος Γεωργόπουλος συμπληρώνει: «Το δάνειο επιστράφηκε την Πέμπτη 4/1/2024 μόλις μας έγιναν γνωστά τα στοιχεία του λογαριασμού που έπρεπε να κατατεθεί η επιστροφή της (αχρησιμοποίητης) τραπεζικής οφειλής. Ποιος διέρρεε, λοιπόν, ότι ακόμα το δάνειο δήθεν δεν έχει επιστραφεί»;

Όπως ο ίδιος λέει, δεν του δόθηκε η δυνατότητα να παραδώσει, ούτε καν να χαιρετήσει τους συντρόφους του. Αν και αρχικά είχε αποφασίσει να μην τοποθετηθεί δημόσια, τελικά το έκανε και μάλιστα προειδοποιεί ότι μπορεί να υπάρξουν νέες απαντήσεις, με ονοματεπώνυμο, σε περίπτωση νέων «διαρροών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Απαίσια ύπαρξη, είναι ό,τι πιο τοξικό και κακό έχει περάσει από τη Βουλή
«Μίσος, τοξικότητα, συνωμοσιολογία, προς όλους όσους δεν την προσκυνούν» - «Σήμερα κατηγόρησε την κα Λιάνα Κανέλη ότι έκανε "καριέρα" επί Χούντας ενώ ήταν 13 ετών»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
5
Ζωή «ποδήλατο»: Καβγάδες Κωνσταντοπούλου με Κανέλλη, Γεροβασίλη και Άδωνι στη Βουλή - «Θέλετε ένα κράτος με βασιλιά τον Μητσοτάκη και βασιλοπούλα την Ντόρα Μπακογιάννη»
Εκτός από την σύγκρουση με την Λιάνα Κανέλλη η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε και στην αντιπρόεδρο της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη
Ζωή Κωνσταντοπούλου
26
Ζωή Κωνσταντοπούλου – Λιάνα Κανέλλη: Άγρια κόντρα στη Βουλή – «Επί Χούντας έκανε καριέρα», «το 1967 ήμουν 13 ετών ουαί ουαί ουαί»
«Δεν επιτρέπω σε καμία κυρία Κανέλλη να θέτει σε αμφισβήτηση την δικιά μου πορεία» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, με τη βουλευτή του ΚΚΕ να απαντάει πως «κανείς δεν μπορεί να συκοφαντήσει την κυρία Κωνσταντοπούλου παραπάνω από ότι η ίδια τον εαυτό της»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Λιάνα Κανέλλη μετά το φραστικό επεισόδιο στη Βουλή
20
ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνειδητή επιλογή συγκάλυψης η μη άμεση κλήτευση Ξυλούρη και Σεμερτζίδου
«Η άμεση κατάθεσή τους είναι απαραίτητη τόσο για την αποκάλυψη της αλήθειας όσο και για τη διασφάλιση ότι η επιτροπή δεν θα στερηθεί κρίσιμα στοιχεία που θα φωτίσουν το σύστημα πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ»
Συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Κυριάκος Μητσοτάκης για παρελάσεις: Οι πολίτες χθες γύρισαν την πλάτη στην τοξικότητα και τη μιζέρια που διακινούν ορισμένοι
Στην εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για την υπαγωγή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, τονίζοντας πως «είναι ειλημμένη απόφαση να μπει τέλος στην ανομία»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 150
Παύλος Μαρινάκης: Όχι τσιγαράκι και κιθάρα στον Άγνωστο Στρατιώτη, κάποιοι επένδυσαν στην προβοκάτσια και στο μπάχαλο
«Ο κόσμος κατάλαβε πως η επαναστατική γυμναστική των προηγούμενων χρόνων πήγε την Ελλάδα πίσω» ανέφερε προσθέτοντας ότι «οι σχέσεις Μητσοτάκη - Δένδια βρίσκονται στο καλύτερο σημείο»
Παύλος Μαρινάκης