Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης: Αυτό είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού μου και το μοριακό τεστ

Άδωνις Γεωργιάδης: Αυτό είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού μου και το μοριακό τεστ

Σε μια προσπάθεια να απαντήσει στις θεωρίες, που τον θέλουν είτε να μην έχει εμβολιαστεί είτε να μην έχει νοσήσει με κορονοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσιεύει σε μια σειρά από tweets τόσο το μοριακό τεστ του όσο και το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, διαγνώστηκε την θετικός στον κορονοϊό την Τρίτη, ενώ είναι πλήρως εμβολιασμένος από τον Ιανουάριο.

Σε ένα από τα tweet γράφει: «Κανονικά θα πίστευε κάποιος ότι σε μία ασθένεια ενός οποιουδήποτε ανθρώπου άπαντες θα έδειχναν συμπάθεια. Εγώ από χθες δέχθηκα άπειρες ευχές και σας ευχαριστώ αλλά και μεγάλη τοξικότητα».

Αποκάλυψε πως δύο είναι οι βασικές κατηγορίες εναντίον του, πρώτον ότι δεν έχει εμβολιαστεί και δεύτερον γιατί πήγε στο Προεδρικό μέγαρο. Ο ίδιος αποκάλυψε πως έκανε pcr τεστ πριν την επίσκεψή του στο Μέγαρο.

Συνεχίζει λέγοντας πως: «Η αύξηση του ιικού μου φορτίου έγινε ξαφνικά την Δευτέρα το απόγευμα. Έκανα πυρετό Δευτέρα βράδυ και χθες σήμερα είμαι από το πρωί απύρετος. Φυσικά θα μείνω μέσα για όσο προβλέπει το πρωτόκολλο.Οι εμβολιασμένοι βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα παρά μόνον εάν νοσήσουν».

 

«Επειδή τώρα θα αρχίσουν τις επόμενες θεωρίες ότι δεν έχω νοσήσει ιδού και το PCR test που βγήκε Δευτέρα προς Τρίτη ξημερώματα που βγήκα θετικός. Δυστυχώς, τα τεστ δεν δείχνουν παρά μόνο εάν έχεις ιικό φορτίο εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή και τίποτε άλλο. Το εμβόλιο η μόνη λύση» αναφέρει. Και τέλος λέει: «Φυσικά θα μείνω μέσα για όσο προβλέπει το πρωτόκολλο. Οι εμβολιασμένοι βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα παρά μόνον εάν νοσήσουν».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις