Πολιτική

Αγωγή της Ρ.Δούρου κατά του Αργ. Ντινόπουλου και η σκληρή του απάντηση

Αγωγή για προσβολή της προσωπικότητάς της από τις ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Αργύρη Ντινόπουλου, κατέθεσε η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο Αργ. Ντινόπουλος εμφάνισε την κ. Δούρου ως σύμβουλο του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου, την περίοδο μάλιστα των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Με την αγωγή της η κ. Δούρου ζητά αποζημίωση 260.000 ευρώ για ηθική βλάβη από την προσβολή της προσωπικότητάς της. Το ποσό αυτό, όπως είπε η ίδια, θα διατεθεί στις δομές αλληλεγγύης της Περιφέρειας.

Σε δήλωση, στην οποία κάνει λόγο για «αριστερή κουτοπονηριά», προέβη ο Αργύρης Ντινόπουλος μετά την αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Στη δήλωσή του ο κ. Ντινόπουλος σημειώνει:

«Αντιλαμβάνομαι την αγωνία της Ρένας Δούρου να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Μετά τα τηλεοπτικά μεσημεριανάδικα και τις life style εκπομπές κατέφυγε τώρα και στα… δικαστήρια! Αλλά ποιον κοροϊδεύει άραγε;

Γνωρίζει καλά ότι όταν εκδικαστεί η αγωγή της θα έχει παρέλθει ο χρόνος των αυτοδιοικητικών εκλογών οπότε, με την γνωστή αριστερή κουτοπονηριά της, πιστεύει ότι τα στοιχεία, που θα προσκομισθούν, δεν θα της στερήσουν ψήφους.

Γιατί θα είναι ήδη, ως γνήσια εκπρόσωπος της απεχθούς σε όλη την Ευρώπη, «Αριστεράς του Χαβιαριού», μια αποτυχούσα υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής. Ας απαντήσει όμως τώρα! Πόσο ακριβώς χρόνο υπηρέτησε στο περίφημο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, ποια χρονική περίοδο και με ποια προσόντα, αφού το πτυχίο της δασκάλας δεν ταιριάζει και πολύ με τις αρμοδιότητες της Άμυνας.

Και –κυρίως!- να μας πει, τι ακριβώς υπηρεσίες προσέφερε.

Στις Κοινοβουλευτικές Δημοκρατίες αυτό κάνουν τα πολιτικά πρόσωπα, που διαθέτουν στοιχειώδη ευθιξία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα… γείωση από τους Γερμανούς: “Στοχεύστε σε μια ενοποιημένη Ευρώπη και αφήστε τις αποζημιώσεις”

Δραγασάκης σε Γερμανούς βουλευτές: «Να διαβεβαιώσετε τον λαό σας ότι θα βρεθούν λύσεις εντός της ευρωζώνης»

Παπαθανασίου: Δεν επιστρέφω στη Βουλή – Μένω Πρόεδρος των ΕΛΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κεραμέως κατά Ανδρουλάκη: Θα μπορούσε να μην έχει καταψηφίσει τη δυνατότητα για 4ημερη εργασία
«Μια οριζόντια μείωση του χρόνου εργασίας απλώς αυξάνει το κόστος εργασίας, το οποίο εν συνεχεία μετακυλίεται στην πραγματική οικονομία και τελικά στον ίδιο τον εργαζόμενο»
Νίκη Κεραμέως 8
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 13,6 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Τα ποσοστά Τσίπρα και Καρυστιανού
Η ακρίβεια και η οικονομία παραμένουν τα σημαντικότερα προβλήματα της χώρας - Δημοφιλέστερη πολιτική αρχηγός η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει καταλληλότερος για πρωθυπουργός
Κάλπη 142
Επιτελικό κράτος: Από το gov.gr στη μείωση των τροχαίων και από το panic button στο «Σπίτι μου» και τα προγράμματα 36 δισ ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης
Το κυβερνητικό μοντέλο με κεντρικό συντονισμό, στοχοθεσία και παρακολούθηση έργων – Παραδείγματα από την καθημερινότητα των πολιτών
Μέγαρο Μαξίμου
Θάνος Πλεύρης στη τριμερή με Βουλγαρία και Τουρκία για το μεταναστευτικό: Ενίσχυση της μάχης κατά των διακινητών
Στην Αθήνα οι υπουργοί των τριών χωρών – Θετική αποτίμηση της συνεργασίας, έμφαση στην ασφάλεια των συνόρων, στις επιστροφές και στις πιθανές επιπτώσεις από την κρίση στη Μέση Ανατολή
Τριμερής συνάντηση υπουργών Ελλάδας, Βουλγαρίας, Τουρκίας στην Αθήνα για το μεταναστευτικό