Πολιτική

“Άγριο” το παρασκήνιο της συνάντησης Καμμένου – Καραμανλή στη Βουλή!

Γνωστή ήταν η συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον Κώστα Καραμανλή στη Βουλή, το βράδυ της ψηφοφορίας των μέτρων και των αντιμέτρων, την περασμένη Πέμπτη, 18.05.2017. Το... παρασκήνιο, ωστόσο, είναι "πλούσιο".

Το μεταφέρει η στήλη του ΒΗΜΑτοδότη, με το δημοσίευμα να αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Έχετε μάθει ότι ο Πάνος Καμμένος πλησίασε τον Κώστα Καραμανλή στο Εντευκτήριο Βουλευτών για να τον χαιρετήσει. Κίνηση που εντυπωσίασε κυρίως τους Νεοδημοκράτες.

Εκείνο ίσως που δεν γνωρίζετε είναι ότι λίγα λεπτά νωρίτερα ο κ. Καμμένος συνάντησε τυχαίως τον κ. Καραμανλή στον διάδρομο της Βουλής.

Όπως μου εξιστορούν βουλευτές της ΝΔ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κινήθηκε να χαιρετήσει τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά ο τελευταίος του γύρισε την πλάτη και έφυγε προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Εν συνεχεία, μου λένε, τον έψαξε και τον βρήκε καθήμενο μαζί με άλλους βουλευτές της ΝΔ στο Ευντευκτήριο Βουλευτών.

Τον πλησίασε, ο κ. Καραμανλής δεν μπόρεσε να αντιδράσει, και τον χαιρέτησε διά της φράσης «τα σέβη μου, κύριε πρόεδρε…»“.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8