Πολιτική

Αισιοδοξούν στη ΝΔ για το αποτέλεσμα: «Ένας καθαρός νικητής κι ένας ηττημένος το βράδυ»

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα παρακολουθήσει από το γραφείο του στον 3ο όροφο τα exit poll για τις ευρωεκλογές μαζί με τους στενούς τους συνεργάτες.

Λίγη ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες, στα γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το αποτέλεσμα.

Τα στελέχη αρνούνται τις τελευταίες ώρες να σχολιάσουν σενάρια και φημολογίες που κυκλοφορούν για την εξέλιξη της ψηφοφορίας. Όπως έλεγαν, όμως, όλες αυτές τις μέρες εκτιμούν ότι στο τέλος της βραδιάς δεν θα υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος είναι ο νικητής και ποιος ο χαμένος των εκλογών. Το ίδιο είπε, άλλωστε, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο χθεσινό γεύμα με τους δημοσιογράφους.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα παρακολουθήσει από το γραφείο του στον 3ο όροφο τα exit poll μαζί με τους στενούς τους συνεργάτες.

Όταν το αποτέλεσμα οριστικοποιηθεί – περίπου στις 9 το βράδυ, με την ανακοίνωση της πρώτης εκτίμησης από το Υπουργείο Εσωτερικών, θα κάνει δηλώσεις από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Τραβούσε βίντεο μάρτυρες και βουλευτές
Η «θερμή» στιχομυθία της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Μακάριο Λαζαρίδη και η παραδοχή ευθείας σύνδεσης της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Δικαιοσύνη για Όλους» με την Πλεύση Ελευθερίας
H πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την αίτηση άρσης ασυλίας της
Δημοσκόπηση Pulse: Μικρή πτώση η ΝΔ, στάσιμο το ΠΑΣΟΚ, ανεβαίνει η Πλεύση Ελευθερίας – Τα «κόμματα» Τσίπρα και Σαμαρά
Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το σαφές προβάδισμα με 29%, αλλά χάνει μία ποσοστιαία μονάδα σε σύγκριση με την προηγούμενη μέτρηση της Pulse
Εκλογές
Νίκος Παππάς για την επίθεσή του στον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο: «Είχα λάθος αντίδραση στη δική του δράση – πρόκληση»
«Θα έπρεπε να είχα λειτουργήσει αλλιώς σε όσα έκανε όντας σε αυτή την κατάσταση, η οποία ίσως ήταν ο λόγος που "μετέφερε" γεγονότα και φράσεις όπως ο ίδιος πιστεύει ότι έγιναν και όχι όπως έγιναν» λέει ο ευρωβουλευτής
Νίκος Παππάς 58
Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ για την επίθεση του Νίκου Παππά σε δημοσιογράφο: «Καταδικάζουμε την τραμπούκικη συμπεριφορά του ευρωβουλευτή»
«Πράξεις βίας και επιθετικές συμπεριφορές σε βάρος λειτουργών του Τύπου δεν έχουν καμία θέση στη δημόσια ζωή και δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της κοινωνίας μας», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ συγχαίρει την Ελλάδα για το «σπάσιμο» του κυκλώματος μεταφοράς τόνων κοκαΐνης
Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα για την υπόθεση οδήγησε στον εντοπισμό πλοίου με κοκαΐνη αξίας 100 εκατ. ευρώ και στη σύλληψη 10 μελών του κυκλώματος, ανάμεσά τους και του 61χρονο «Έλληνα Εσκομπάρ»
Κίμπερλι Γκιλφόιλ