Πολιτική

Αιχμηρή δήλωση Σταϊκούρα, Χατζηδάκη για τα ΕΛΠΕ – Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ

Κοινή δήλωση - απάντηση στην ανακοίνωση του τομεάρχη Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, για την ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ, έκαναν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης.

Οι δύο υπουργοί επισημαίνουν συγκεκριμένα τα εξής:

“Για την ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ, ο κ. Ν.Παππάς, πριν εκδώσει την ανακοίνωσή του, θα έπρεπε να είχε συνεννοηθεί με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Τσακαλώτο. Διότι η ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ ήταν συμβατική υποχρέωση της χώρας την οποία είχε υπογράψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

[read4more]

Από τις αλλεπάλληλες δεσμεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ παραθέτουμε την πιο πρόσφατη από την Έκθεση Ενισχυμένης Εποπτείας του Ιουνίου 2019 (1 μήνα πριν τις εκλογές):

ΕΛΠΕ… Επετεύχθη συμφωνία με τις ελληνικές αρχές έτσι ώστε το ΤΑΙΠΕΔ να λάβει την τεχνική εντολή και να εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές με στόχο να προχωρήσει η συναλλαγή (ιδιωτικοποίηση).

Σε ένα πράγμα σίγουρα διακρίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ: στο θράσος και την υποκρισία”, καταλήγουν στην κοινή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μέσα στη Σύνοδο Κορυφής: «Όχι business as usual με τρίτες χώρες στην άμυνα», είπε ο Μητσοτάκης – Η προειδοποίηση Ζελένσκι και ο ανυποχώρητος Όρμπαν
Στη συζήτηση για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα και συγκεκριμένα σχετικά με τη συνεργασία της ΕΕ με τρίτες χώρες, ο πρωθυπουργός...
Σύνοδος Κορυφής 2
Μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη
«Η επανάληψη αυτού του μηνύματος είναι απαραίτητη για να καταστήσει σαφές σε Τουρκία και Λιβύη ότι αυτό το μνημόνιο δεν έχει καμία πρακτική αξία»
Χάρτης 12
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Από χθες που είδα την δικογραφία είμαι πιο ανακουφισμένος – Δεν διαπραγματεύομαι με κανέναν
«Δεν υπάρχει καμία επισύνδεση καμία ομιλία καμία εντολή καμία επικοινωνία με την διοίκηση να δοθούν λεφτά ούτε και συνομιλία μου με κτηνοτρόφο και αγρότη να δοθούν λεφτά»
Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Μάκης Βορίδης 22