Πολιτική

Άκης Τσοχατζόπουλος: “Απάνθρωπο να παραμένει στη φυλακή η σύζυγός μου”

Ο κ. Τσοχατζόπουλος αναφέρθηκε με τη δήλωσή του στο γεγονός ότι απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυ Σταμάτη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης που με τη σημερινή τους απόφαση απέρριψαν το αίτημα της συζύγου μου για αντικατάσταση της προφυλάκισής της με περιοριστικούς όρους διέπραξαν βαρύ ατόπημα.

Η απόφασή τους είναι άδικη και απάνθρωπη, προσβάλει το δίκαιο και τους στοιχειώδεις όρους ανθρωπισμού, γιατί η προφυλάκιση της συζύγου μου το Πάσχα δεν στηρίχθηκε σε κανένα στοιχείο ή ένδειξη ενοχής. Η συνέχιση, επομένως, της προφυλάκισης ενός αθώου είναι κατάφωρα παράνομη και αυθαίρετη.

Η απόφαση αυτή της Δικαιοσύνης, είναι απόφαση εκδίκησης και αφανισμού. Ποιος λόγος επιβάλει στη Δικαιοσύνη να αγνοήσει τις ιατρικές βεβαιώσεις ειδικών γιατρών για την υγεία τόσο της συζύγου μου, αλλά και του παιδιού μου, σχετικά με την αναγκαστική, για εβδομάδες, εγκατάλειψή του;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παραμένει στην φυλακή η Βίκυ Σταμάτη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σχέδιο Αριστοτέλης»: Η πρόταση Τσίπρα για ανατροπή του διοικητικού χάρτη και μεταφορά εξουσίας στην Αυτοδιοίκηση
Παρά τις εκκρεμότητες, το πολιτικό μήνυμα της παρουσίασης ήταν καθαρό - Ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να μεταφέρει τη συζήτηση από τη διαχείριση της σημερινής Αυτοδιοίκησης στον συνολικό ανασχεδιασμό του κράτους
O Αλέξης Τσίπρας