Πολιτική

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Το θέμα των 8 έχει κλείσει οριστικά

Με αφορμή τη συνέντευξη του Ερντογάν στην οποία αναφέρθηκε και στο ζήτημα των 8 αξιωματικών που διέφυγαν από την Τουρκία μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με δήλωσή του θυμίζει την αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου.

Η δήλωση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με αφορμή την αναφορά του Ερντογάν πως ο Έλληνας Πρωθυπουργός του είχε δηλώσει ότι “θα δρομολογήσει την κατάσταση και ότι σε 15 με 20 ημέρες θα εκδίδονταν στην Τουρκία”.

“Θέλω να πιστεύω ότι τέτοια υπόσχεση δεν δόθηκε ποτέ από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, καθόσον γνώριζε και γνωρίζει ότι έκδοση αλλοδαπού αποφασίζει κυρίαρχα, αποκλειστικά και μόνο η ελληνική δικαιοσύνη.

Θέλω να πιστεύω επίσης, ότι εάν θέσει εκ νέου το θέμα ο Πρόεδρος Ερντογάν, ο Πρωθυπουργός θα του δηλώσει ότι το θέμα έχει κλείσει οριστικά μετά την αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου, το σκεπτικό της οποίας είμαι βέβαιος ότι θα έχει πληροφορηθεί ο Τούρκος Πρόεδρος”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα πυρά Σαμαρά κατά κυβέρνησης: «Αν φύγουμε από την Κύπρο, θα πρόκειται για εθνικό ευτελισμό»
Ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι τυχόν αποχώρηση των ελληνικών δυνάμεων από τη Μεγαλόνησο μετά την κρίση στη Μέση Ανατολή θα συνιστούσε μήνυμα υποχώρησης απέναντι στην Τουρκία
Αντώνης Σαμαράς
23
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Αυξάνουμε τις ροές LNG από τις ΗΠΑ, μέσω Ελλάδας, προς ΝΑ Ευρώπη και Ουκρανία
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα συνδέει τις αυξημένες ροές υγροποιημένου φυσικού αερίου με την ενεργειακή και εθνική ασφάλεια, προαναγγέλλοντας επαφές σε Βουκουρέστι και Σόφια για τον «Κάθετο Διάδρομο»
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Κοντογεώργης: Κάθε εβδομάδα παράτασης του πολέμου, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις σε ανάπτυξη και πληθωρισμό
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ απέκλεισε εκ νέου το σενάριο πρόωρων εκλογών και συνέδεσε την πορεία της οικονομίας με τη διάρκεια της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Θανάσης Κοντογεώργης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: «Απαντούμε με πράξεις σε ένα αίτημα δεκαετιών»
Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα επόμενα βήματα μετά την ψήφιση του νόμου ίδρυσης της ΑΣΠΤ, του πρώτου δημόσιου ανώτατου ιδρύματος στη χώρα για τη δραματική, την ορχηστική και τη μουσική τέχνη
Κυριάκος Μητσοτάκης