Πολιτική

Αλέξη, πες αλεύρι! Η Ζωή “ξαναχτυπά”!

Στον τοίχο στήνει για ακόμη μία φορά τον Αλέξη Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μετά τη χθεσινή ανακοίνωσή της, στην οποία περνάει τον πρωθυπουργό... γενεές δεκατέσσερις, με αφορμή τις διαρροές του WikiLeaks, η πρώην πρόεδρος της Βουλής... ξαναχτύπησε μέσω twitter. 

Αναφερόμενη στην επιστολή του Αλέξη Τσίπρα προς την Κριστίν Λαγκάρντ η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολίασε με απανωτά tweets:

“Στην επιστολή του προς Λαγκάρντ, ο @atsipras εμφανίζεται ως εκπρόσωπος Μέρκελ-Σόιμπλε(γραμμή Στουρνάρα)”, έγραψε και συνέχισε:”Προφανώς ο κ. Στουρνάρας τον έπεισε πόσο σωστό ήταν το…”forget it Yannis”, που ο @atsipras κατήγγελλε”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα