Πολιτική

O Aλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί το Μνημείο Ολοκαυτώματος

Όπως προέκυψε και ενώ δεν αναμενόταν αρχικά, ο έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας δεν θα δει μόνο τη γερμανίδα καγκελάριο, αλλά θα συναντηθεί με πλήθος γερμανών αξιωματούχων, ενώ θα επισκεφθεί και το Μνημείο Ολοκαυτώματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον γερμανό υπουργό Εξωτερικών, ενώ θα έχει συνάντηση και με τον κυβερνητικό εταίρο της Άνγκελα Μέρκελ, τον ηγέτη των Σοσιαλδημοκρατών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Παράλληλα, θα έχει συνάντηση και με την συμπρόεδρο του Die Linke, Κάτια Κίπινγκ και τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του συγκεκριμένου κόμματος.

Τέλος, θα έχει συνάντηση με τους προέδρους των Πράσινων Τζεμ Οζντεμίρ και Σκα Κέλλερ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331