Πολιτική

Αναγνωστοπούλου: «Τα ίδια παίρνει ένας πρωθυπουργός με έναν δημόσιο υπάλληλο;»

Στήριξη στο Νίκο Φίλη παρείχε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου για όσα είπε χθες ο υπουργός Παιδείας για το θέμα της φοίτησης των παιδιών του Αλέξη Τσίπρα σε ιδιωτικό σχολείο.

Χθες, όταν ο κ. Φίλης ρωτήθηκε για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα που στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο, απάντησε χαρακτηριστικά: “Ο πρωθυπουργός της χώρας δεν είναι εύπορος; Φτωχός είναι; Δουλεύει και η γυναίκα του”.

Η κα Αναγνωστοπούλου σχολίασε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο: «Αυτό που είπε ο κ. Φίλης για τον πρωθυπουργό δεν είναι ψέμματα. Πρέπει να γίνουμε υποκριτές; Τα ίδια παίρνει ένας πρωθυπουργός με έναν δημόσιο υπάλληλο; Μπορεί να “σηκώσει” ένα ιδιωτικό σχολείο ένας πρωθυπουργός, ο απλός κόσμος δεν μπορεί. Δηλαδή δεν είπε ψέμματα σε αυτό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για μπλόκα αγροτών: Οι δρόμοι ανήκουν σε όλους και θα μείνουν ανοικτοί – Δεν είναι δυνατόν να ταλαιπωρείται ο κόσμος
«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για ταχύτερες πληρωμές αλλά η κυβέρνηση θα βάλει πάνω και απ’ όλα την εφαρμογή του νόμου»
μπλόκο
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
33
«Φωτιές» ανάβει στο ΠΑΣΟΚ ο Τσίπρας και οι υποθετικές συνεργασίες: Ο Ανδρουλάκης, ο Δούκας και οι άλλοι
Με τους αγρότες να έχουν «κόψει στα δύο» τη χώρα, ήδη από χθες και να αποφασίζουν σήμερα τις επόμενες κινήσεις τους, στο ΠΑΣΟΚ επιτίθενται με σφοδρότητα στην κυβέρνηση
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ