Πολιτική

Αναστάτωση στη Βουλή: Φωνές, φασαρία και κρότοι από το γραφείο του Δημήτρη Μάντζου

Αρχικά ειπώθηκε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες η συνεργάτης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ αισθάνθηκε αδιαθεσία λιποθύμησε και έπεσε και χτύπησε στην πόρτα

Αναστάτωση επικράτησε στην Βουλή, αργά το μεσημέρι της Παρασκευής (21/02/25) όταν ακούστηκαν φωνές, φασαρία και κρότοι από το γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Μάντζου.

Το γραφείο, του κ. Δημήτρη Μάντζου βρίσκεται στο ισόγειο και αμέσως κινητοποιήθηκαν όλοι για να δουν τι συμβαίνει. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Φρουράς της Βουλής.

Όπως αρχικά ειπώθηκε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες η συνεργάτης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ αισθάνθηκε αδιαθεσία λιποθύμησε και έπεσε και χτύπησε στην πόρτα.

Λίγη ώρα αργότερα πάντως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και η συνεργάτης του μεταφέρθηκαν στο γραφείο του Φρούραρχου της Βουλής όπου παραδέχθηκαν ότι είχαν ένα θερμό επεισόδιο. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Εθελοντική στράτευση γυναικών το 2026 – Έχουμε το καλύτερο anti drone σύστημα για τα Bayraktar
«Θα ξεκινήσουμε να δημιουργήσουμε μια μονάδα 150 εθελοντριών για να μπορέσουμε να συνδέσουμε τις γυναίκες περισσότερο με τις Ένοπλες Δυνάμεις διότι στα επαγγελματικά μας στελέχη είμαστε αρκετά καλά» τονίζει ο ΥΕΘΑ
Νίκος Δένδιας 11
Βασίλης Κικίλιας: Η απάντηση στη Ντόρα Μπακογιάννη για την ΕΔΕ στο λιμενάρχη Χανίων – «Η ανθρωπιά δεν είναι άλλοθι για συγκάλυψη»
«Έχουμε κράτος δικαίου, όχι καφενείο φίλων και γνωστών. Ειδικά για τον Λιμενάρχη Χανίων, είθισται στη διαδικασία μιας ΕΔΕ, να μην παραμένει στη θέση ευθύνης ο διερευνώμενος, για να μην παρακωλύεται η έρευνα»
Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Βασίλης Κικίλιας στα έδρανα της Βουλής 41