Πολιτική

Ανασχηματισμός: «Αποδεικνύεται περίτρανα το στρατηγικό αδιέξοδο του πρωθυπουργού» λέει το ΠΑΣΟΚ

«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός προσωπικά γυρίζουν οριστικά την πλάτη στα προβλήματα των πολιτών» επισημαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Το στρατηγικό αδιέξοδο του πρωθυπουργού αποδεικνύεται περίτρανα με τον ανασχηματισμό του «μικρού και ευέλικτου» κυβερνητικού σχήματος. Στο κύκνειο άσμα του ο κ. Μητσοτάκης παραμένει εμμονικός στην ίδια αποτυχημένη και καταδικασμένη στη συνείδηση των πολιτών συγκεντρωτική συνταγή διακυβέρνησης», τονίζει στο σχόλιό του για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσουκαλάς.

«Υπογραμμίζει πόσο ξέπνοη μεταρρυθμιστικά είναι η κυβέρνηση του με την ανακύκλωση αποτυχημένων υπουργών σε διαφορετικούς ρόλους και επιβραβεύοντας άλλους που έδωσαν διαπιστευτήρια πίστης αναπαράγοντας την πιο σκληρή κυβερνητική γραμμή και περιφρονώντας τα αιτήματα της κοινωνίας για δικαιοσύνη και λογοδοσία», συνεχίζει ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός προσωπικά γυρίζουν οριστικά την πλάτη στα προβλήματα των πολιτών δηλώνοντας ότι μέχρι τη δεδομένη πλέον εκλογική τους ήττα μόνη προτεραιότητα είναι η νομή της εξουσίας και η διαχείριση των εσωκομματικών ζητημάτων και των μικροκομματικών διευθετήσεων της ΝΔ», επισημαίνει.

«Ο ανασχηματισμός σηματοδοτεί την αρχή του τέλους του συστήματος εξουσίας Μητσοτάκη, που ό,τι είχε να δώσει, το έδωσε. Κουράστηκε και κούρασε. Η χώρα, όμως, και οι πολίτες δεν έχουν άλλο χρόνο για χάσιμο. Η ανάγκη για πολιτική αλλαγή είναι επιτακτική και άμεση και το ΠΑΣΟΚ με το πρόγραμμα του είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κοινωνίας», καταλήγει στο σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Καρυστιανού στο μπλόκο της Νίκαιας: «Το νέο κόμμα σύντομα θα διεκδικήσει την ψήφο της κοινωνίας» – Το μήνυμα προς τους αγρότες
«Ο μεγάλος αγώνας που ξεκίνησε με τη δικαίωση της κόρης μου έχει καταλήξει σε μία μάχη κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς σε ένα όραμα για μία ελεύθερη Ελλάδα»
Η Μαρία Καρυστιανού επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια Λάρισας
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
Στο σύντομο βίντεο στο TikTok, δεν έλειψε και μια χιουμοριστική νότα, καθώς πριν ξεκινήσει την τοποθέτησή του, αστειεύεται λέγοντας ότι πρώτα πρέπει να φτιάξει τα μαλλιά του
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
23
Ορκίστηκε ο νέος Μουφτής Διδυμοτείχου Εμίν Σερίφ – Ιστορική μέρα για την Πολιτεία και τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης
«Η ενότητα, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα και η κοινή μας προσήλωση στην ειρήνη και την ευημερία αποτελούν θεμέλιο για το μέλλον» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, και ο Μουφτής Διδυμοτείχου, Εμίν Σερίφ