Πολιτική

Ανεξ. Έλληνες: «Εμπαίζετε τον εξαθλιωμένο λαό»

Να «τελειώσει εδώ και τώρα το γαϊτανάκι της κοροϊδίας» ζήτησε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζωής, σχολιάζοντας τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιτέθηκε στους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη, κατηγορώντας τους για δήθεν διαφωνίας και για εμπαιγμό του «εξαπατημένου, προσβεβλημένου και εξαθλιωμένου» ελληνικού λαού.

«Οι πρόθυμοι κυβερνητικοί εταίροι με τις δήθεν διαφωνίες τους συνεχίζουν να εμπαίζουν έναν λαό εξαπατημένο, προσβεβλημένο και εξαθλιωμένο. Δεν αντιλαμβάνονται ότι όλοι γνωρίζουμε πως τα μέτρα έχουν κλείσει;

Αρκεί να ακούσει κανείς τον τραπεζίτη υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα, από τον οποίο εγκαίρως και εγκύρως πληροφορούμαστε τις ειλημμένες αποφάσεις», δήλωσε ο κ. Ζώης.

Και πρόσθεσε ότι «σε μονοκομματική κυβέρνηση θα υπήρχαν περισσότερες και γνησιότερες διαφωνίες, από όσες δήθεν επικαλούνται οι εταίροι της σημερινής τριμερούς».

«Το γαϊτανάκι της κοροϊδίας να τελειώσει εδώ και τώρα», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στουρνάρας:”Το πακέτο έχει κλείσει – Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις του ΟΓΑ” – Βενιζέλος – Κουβέλης ψάχνουν πως θα χρυσώσουν το χάπι!

Παπαρήγα: Διαφωνούμε 100% με τις περικοπές στα ειδικά μισθολόγια

Ντράγκι προς Μέρκελ: Η ευημερία σας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την οικονομία της ευρωζώνης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή επίθεση της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τη στεγαστική κρίση: «Με 6,5 δισ. θα μπορούσαν να κατασκευαστούν επτά φορές περισσότερα σπίτια»
Με σκληρή γλώσσα για τη διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης, η ΕΛΑΣ αποδομεί το κυβερνητικό αφήγημα περί «εθνικής προτεραιότητας» στη στέγη και αντιπαραθέτει σχέδιο για μόνιμο απόθεμα προσιτής κατοικίας
Φωτογραφία: Eurokinissi 5