Πολιτική

ΑΝΕΛ: Ο πολιτευτής μας που αποχώρησε ήθελε να διοριστεί χωρίς να έχει τα προσόντα!

Απάντηση στον πολιτευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Πατέρα που αποχώρησε με ηχηρό τρόπο έδωσε η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου σε έντονο ύφος.

«Ο πολιτευτής Τρικάλων κ. Κώστας Πατέρας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Κίνημα επικαλούμενος προσχηματικά διάφορους λόγους. Εκείνο που δεν λέει ο κ. Πατέρας είναι ότι ζητούσε να διοριστεί διοικητής νοσοκομείου χωρίς να έχει τα προσόντα. Παρακαλούνται όσοι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες επιθυμούν κυβερνητικές θέσεις χωρίς να διαθέτουν τα προσόντα, να αποχωρήσουν» δήλωσε η εκπρόσωπος του κόμματος, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι με μία δισέλιδη αιχμηρή επιστολή του προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο Τρικαλινός πολιτευτής Κώστας Πατέρας αποχώρησε από το κόμμα, κάνοντας λόγο για συνεργασία με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. “μόνο για τις πολιτικές καρέκλες”, για “παρεοκρατία” και “ανατροπή υποσχέσεων και προγραμμάτων προς το λαό”.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου των ΑΝ.ΕΛ. στα Τρίκαλα στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου και πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, καταφέρεται εναντίον την πολιτικής που ακολουθείται από τη συγκυβέρνηση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως “προσχώρησα στο κόμμα, γιατί είχα την ψευδαίσθηση ότι θα φέρνατε στην πολιτική αρένα, Αρχές και Αξίες, που είχαν ξεχαστεί προ πολλού και ότι θα ήσασταν αντίθετος με τις μέχρι τότε καταστροφικές πολιτικές”.

“Αντίθετα”, όπως αναφέρεται στην επιστολή, “είστε ενάμιση χρόνο στην εξουσία και ούτε τα Μνημόνια σχίσατε, ούτε τους δύστυχους πολίτες αυτής της χώρας ανακουφίσατε, αλλά φέρατε τρομερά μέτρα για όλους μας. Ανατρέψατε υποσχέσεις, ξεχάσατε τα προγράμματά σας, συνεργαστήκατε με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για να σώσετε δήθεν την πατρίδα αλλά μάλλον σώσατε την παρτίδα όλων σας…”. “Δεν αντιδράσατε στο κομματικό κράτος που στήνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και σχεδόν λησμονήσατε όλους τους πολιτευτές, της επαρχίας, όλα τα στελέχη και όλους τους ψηφοφόρους, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Που είναι η ισονομία, η ισότητα, η αξιοκρατία και η διαύγεια που λέγατε;”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καταγγελίες Κωνσταντοπούλου για «βίαιες» εκταφές: Ζητά άρση απορρήτου κυβερνητικών στελεχών για την αλλοίωση του τόπου στα Τέμπη
Απειλεί με μηνύσεις η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία κατέθεσε υπόμνημα στην ανακρίτρια του Αρείου Πάγου, ζητώντας τη διενέργεια συγκεκριμένων ανακριτικών ενεργειών
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Χαμός στον «αέρα» ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον γιατρό από τη Νίκαια: «Αυτές οι εικόνες είναι χούντα» – «Έπρεπε να του έχω κάνει αυτόφωρο»
«Με έχετε βρίσει, με έχετε φτύσει και σας την έχω ''χαρίσει'', πάει πολύ», λέει ο υπουργός απευθυνόμενος στον Δημήτρη Ζιαζιά
Άδωνις Γεωργιάδης
28
Παύλος Μαρινάκης: Υπάρχουν μπαχαλάκηδες με γραβάτα στη Βουλή – «Απάντηση» σε Δένδια – «Άδικη η κριτική από Σαμαρά και Καραμανλή»
«Δεν θυμάμαι ποτέ ξανά πολιτικός αρχηγός να έχει πει συναδέλφους του στη Βουλή και αναφέρομαι στην κυρία Κωνσταντοπούλου, “δολοφόνους", ότι τα χέρια σας είναι βαμμένα με αίμα, κηφήνες»
Κατερίνα Σερέτη, Παύλος Μαρινάκης
94