Πολιτική

Καμμένος σε Θεοδωράκη: Εσύ κουβαλούσες σακίδια της διαπλοκής

Την αντίδραση των ΑΝΕΛ προκάλεσαν όσα είπε στην Βουλή ο Σταύρος Θεοδωράκης για το πόθεν έσχες του Πάνου Καμμένου. Και ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος απάντησε μέσω twitter.

«Αφού μετέτρεψε το ποτάμι σε ξεροπόταμο με βοθρολύματα, κουβαλώντας σακίδια της διαπλοκής, έχει το θράσος να μιλά σε όσους πληρώνουμε φόρους, δηλώνουμε εισόδημα από καθαρές πηγές και είμαστε πολύ φτωχότεροι από την πολιτική», αναφέρει, σε ανάρτησή του στο twitter, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

“Τα χρήματα που έχει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος είναι καθαρά και δεν προέρχονται ούτε από νταβατζήδες, ούτε από σακίδια. Δεν έχει πλουτίσει με ποτάμια χρημάτων. Αντίθετα, η περιουσία του μειώθηκε από τότε που μπήκε στην πολιτική. Τα ποσά που πληρώνει στην εφορία είναι στη διάθεση όλων” δήλωσε και η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, σε απάντησή της στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο κ. Θεοδωράκης είπε στην Βουλή: «Αναφερθήκατε στο πόθεν έσχες και σας είπα κι εγώ ότι θα πρέπει να γίνει μία προσπάθεια να ασχοληθούμε σοβαρά με το πόθεν. Κι αφού έχετε ένα ενδιαφέρον, δείτε κύριοι της κυβέρνησης και μερικά από τα πόθεν έσχες μερικών υπουργών σας. Έχουν κότερα, κάνουν διακοπές στα ακριβότερα σαλέ της Ευρώπης και στο πόθεν έσχες τους δηλώνουν ότι το συνολικά έχουν πέντε-έξι χιλιάδες. Πώς πάνε στην Αυστρία; Με ωτοστόπ; Ο κ.Τσίπρας ξέρει το όνομα αλλά δεν θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Η δήλωση πόθεν έσχες του υπουργού σας, κ.Καμμένου, και αντιπροέδρου σε θέματα θρησκευτικών και άλλα είναι μία δήλωση που τιμά την διακυβέρνησή σας; Και αν θέλετε μπορούμε να συνεχίσουμε με άλλα πόθεν έσχες άλλων υπουργών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Αν ο λαός βγάλει το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα θα έχουμε πολιτική αλλαγή
«Η χώρα θέλει πρωθυπουργό αξιόπιστο, που σέβεται τον κόπο του λαού, που δεν εμποδίζει τη δικαιοσύνη και που δεν είναι συνεχώς φορτωμένος με σκάνδαλα ανθρώπων του στενού του περιβάλλοντος»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ προτείνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μάρτυρα στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - «Γιατί δεν ζητούν να έρθουν και οι υπόλοιποι πρωθυπουργοί;» απαντά ο Παύλος Μαρινάκης
Μετά τις λίστες που κατέθεσαν αρχικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστό ότι θα καταθέσει και συμπληρωματικό κατάλογο μαρτύρων καθώς εντόπισε στην λίστα του παραλείψεις σημαντικών μαρτύρων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή 4
Σύγκρουση Φλωρίδη – Γιαννούλη στη Βουλή: «Στον ΣΥΡΙΖΑ έχετε λατρεία προς δολοφόνους και εγκληματίες»
Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση του Γιώργου Φλωρίδη ότι θα επιφέρει νομοτεχνική βελτίωση στην διάταξη, με βάση την οποία απαγορεύεται υπό όρους και προϋποθέσεις η πρόσβαση κατηγορούμενων στη ποινική δικογραφία
Ο Γιώργος Φλωρίδης 2
Άδωνις Γεωργιάδης: Έξαλλος με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που είπε ότι το 70% μισεί τη ΝΔ – «Το “σας μισώ” σημαίνει εμφύλιος, πολιτική καταστροφή»
«Ο κ. Μαργαρίτης είπε πως μπορεί η ΝΔ να παίρνει 30% στις δημοσκοπήσεις αλλά το υπόλοιπο 70% την μισεί! Όταν λες για κάποιον ότι τον μισείς, δεν είναι πολιτικός αντίπαλος, είναι εχθρός σου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
19