Πολιτική

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας

Παρουσία του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια πραγματοποιήθηκε σήμερα, η τελετή παράδοσης και ανάληψης καθηκόντων του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Σεραφείμ Τσόκα, από τον απερχόμενο Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και νυν Γενικό Γραμματέα Ανάπτυξης, Πάτροκλο Γεωργιάδη.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο υπουργός ανάφερε, μεταξύ άλλων: «Κύριε Γενικέ, δεν έχετε έρθει σε ένα εύκολο πόστο, δεν έχετε έρθει σε ένα εύκολο υπουργείο. Γνωρίζω, ωστόσο, πολύ καλά πόσο μαχητής και δίκαιος άνθρωπος είστε με πολυετή εμπειρία στο χώρο της δημόσιας διοίκησης.

Γνωρίζω ότι δεν φοβηθήκατε να αναλάβετε και δύσκολες αποστολές στο παρελθόν, οι οποίες στέφθηκαν με επιτυχία. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι προτερήματα για τη νέα θέση που αναλαμβάνετε. Είμαστε όλοι στο πλευρό σας. Και είμαι βέβαιος ότι θα έχετε μία άριστη συνεργασία με όλους. Πιστεύω ότι το ομαδικό πνεύμα είναι η βάση κάθε επιτυχημένης συνεργασίας. Καλή επιτυχία, καλή πορεία και στους δύο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τείχος προστασίας για τους μαθητές από τις παγίδες του διαδικτύου

Υπάρχουν τζιχαντιστές στην Ελλάδα; Τι απαντά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τούρκος πρέσβης στην ΕΕ σε Λατινοπούλου για τη γενοκτονία των Ποντίων: Θηριωδίες έκανε ο εισβολέας ελληνικός στρατός
«Η λεγόμενη ''Γενοκτονία των Ποντίων Ελλήνων'' είναι μία θρασύτατη κατηγορία που δεν έχει καμία βάση ούτε στην ιστορία ούτε στο διεθνές δίκαιο», προκαλεί ο Φαρούκ Καϊμακτσί
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με την ηγεσία της Παλαιστινιακής Αρχής: Η Ελλάδα ζητά άμεση κατάπαυση του πυρός
«Η απρόσκοπτη και μεγάλης κλίμακας βοήθεια παραμένει απαραίτητη για την ανακούφιση των δεινών των αμάχων στη Γάζα», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Εξωτερικών
Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης
Διπλωματικές πηγές για Γάζα: Η Ελλάδα στηρίζει θεσμικά και όχι μέσω πρωτοβουλιών δωρητών τη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας
«Με πρωτοβουλία της Ελλάδας ως προεδρεύουσας στο Συμβούλιο Ασφαλείας τον μήνα Μάιο, συζητείται την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη το θέμα της προστασίας των αμάχων»
Υπουργείο Εξωτερικών 1