Πολιτική

Απεργία 16 Ιουνίου: «Οι εργαζόμενοι θα αφήσουν στα χαρτιά το νομοσχέδιο του Χατζηθάφτη»

Για προσπάθεια εκφοβισμού των εργαζομένων που συμμετέχουν στην απεργία έκανε λόγο ο γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, που βρέθηκε στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα.

«Παρά τις απειλές, τα ψέματα, τις συκοφαντίες, την καταστολή οι εργαζόμενοι, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα βγαίνουν πιο δυνατοί από αυτή τη μάχη», δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην απεργιακή συγκέντρωση Συνδικάτων Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών στο Σύνταγμα, ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Ο κ. Κουτσούμπας προσέθεσε και το εξής: «Η πλειοψηφία του λαού μας σήμερα, πολύ περισσότεροι εργαζόμενοι αύριο, θα αφήσουν στα χαρτιά αυτό το νομοσχέδιο – έκτρωμα του “Χατζηθάφτη”. Θα το πετάξουν στα σκουπίδια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διπλό beef Ανδρουλάκη με Γερουλάνο και Δούκα στην Πολιτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ - «Η ώρα για αλλαγές είναι τώρα»
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος εξέφρασε την αγωνία του για την πορεία του πολιτικού σχεδιασμού, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων επέμεινε στη διεξαγωγή προκριματικών εκλογών
Ο Παύλος Γερουλάνος και ο Χάρης Δούκας
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη: Ανεύθυνη και επικίνδυνη η τακτική διαστρέβλωσης και κοπτοραπτικής του
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε σαφείς αιχμές για τη στρατηγική της Χαριλάου Τρικούπη, λέγοντας ότι «το κόμμα του κ. Ανδρουλάκη αρχίζει να αποκτά όλες τις κακές συνήθειες των νέων συνοδοιπόρων του»
Παύλος Μαρινάκης