Πολιτική

Αποκάλυψη για σχέδιο κοινωνικής εργασίας ανέργων άνω των 50

Μελετάει η κυβέρνηση να πληρώνει τις εισφορές ανέργων άνω των 50 αρκεί να παρέχουν στο κράτος τις κοινωνικές τους υπηρεσίες.

Σε μία σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Τηλέμαχος Χυτήρης μιλώντας σε εκπομπή της ΝΕΤ, αναφορικά με ένα σχέδιο που έχει στο συρτάρι η κυβέρνηση.

Όπως είπε ο κ. Χυτήρης η κυβέρνηση μελετά ένα σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο όταν κάποιος από 50 και άνω, μείνει ξαφνικά άνεργος, τότε το κράτος θα αναλάβει να πληρώνει τις ασφαλιστικές του εισφορές μέχρι εκείνος να βγει στη σύνταξη.

Η αποκάλυψη όμως είναι πως για να προχωρήσει σε μία τέτοια ενέργεια το κράτος, ο πολίτης που βοηθάτε θα πρέπει να προσφέρει προς το κράτος την εργασία του σε κοινωνικές υπηρεσίες.

Ο κ. Χυτήρης δήλωσε πως αυτό δεν είναι μία προσωπική του σκέψη, αλλά ένα σχέδιο που μελετά η κυβέρνηση.

Δείτε ένα μικρό χαρακτηριστικό απόσμασμα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331