Πολιτική

Αποστάσεις παίρνει ο Κώστας Καραμανλής από τη Ντόρα

Με την παρέμβαση του ο πρωην πρωθυπουργός στα εσωκομματικά της ΝΔ,λίγες ώρες μετά τις παραιτήσεις και τις διαγραφές βουλευτών,ουσιαστικά φωτογραφίζει και  ''αδειάζει' την Ντόρα Μπακογιάννη.
 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Μέσω συνεργατών του ο Κ.Καραμανλής δήλωσε : “Η ΝΔ είναι το σπίτι μας και στηρίζουμε το κόμμα μας”.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Καραμανλής θα πάρει μέρος στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή,δεν θα ζητήσει όμως να πάρει το λόγο για να τοποθετηθεί.

Όμως με την δήλωση αυτή,αφενός ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του απέναντι στη Ντόρα και το νέο της κόμμα και αφετέρου στέλνει ένα αυστηρό μήνυμα σε βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ που επιθυμούν να αλλάξουν πολιτική ”στέγη”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το «καλάθι» Μητσοτάκη για τη ΔΕΘ: Στοχευμένα μέτρα για ευάλωτους, ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους
Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στο τέλος Αυγούστου, με τον πρωθυπουργό να παρουσιάζει στη Θεσσαλονίκη το πρώτο πλαίσιο της κυβερνητικής στρατηγικής για την Ελλάδα του 2030
Κυριάκος Μητσοτάκης, ΔΕΘ 8
Η Μυρτώ Κοροβέση διαψεύδει τα σενάρια προσχώρησης στο ΠΑΣΟΚ: «Μόνο το γραφείο μου είναι στη Χαριλάου Τρικούπη»
Η ανεξάρτητη βουλευτής αποσυνδέει την αποχώρησή της από το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη από ενδεχόμενη μετακίνησή της, μιλά για «δύσκολη πολιτική απόφαση» και δηλώνει ότι παραμένει στον χώρο της Κεντροαριστεράς
Μυρτώ Κοροβέση