Πολιτική

Αποτελέσματα δημοψηφίσματος: Νίκος Βούτσης: Πάνω από 50% η συμμετοχή

Ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης δήλωσε πως το δημοψήφισμα έγινε σε ικανοποιητικό κλίμα με την κυβέρνηση να διοργανώνει και να διεκπεραιώνει μία τέτοια διαδικασία με άψογο τρόπο.

Την πλήρη ικανοποίησή του εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης για τον τρόπο που διενεργήθηκε το δημοψήφισμα, λέγοντας πως ήταν το πρώτο δημοψήφισμα 41 χρόνια μετά και η κυβέρνηση κατάφερε να εγγυηθεί τον ομαλό τρόπο διεξαγωγής του μέσα σε έξι ημέρες.

Όπως σημείωσε υπάρχει η αίσθηση πως οι πολίτες ικανοποιήθηκαν από τον τρόπο διεξαγωγής του δημοψηφίσματος και έδωσε τα συγχαρητήριά του στις δημόσιες υπηρεσίες, τους οργανισμούς, τα συναρμόδια υπουργεία και την αστυνομία.

Σημείωσε πως η συμμετοχή του κόσμου στη διαδικασία του δημοψηφίσματος ξεπερνάει το 50%.

Επίσης, ο κ. Βούτσης αναφέρθηκε και σε ορισμένα προβλήματα και παρατράγουδα, όπως ήταν η επίθεση χάκερς σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, όπως το NewsiT αλλά και στο υπουργείο Εσωτερικών.

Εδώ μπορείτε να βλέπετε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 2015
Διαβάστε εδώ τα πάντα για το
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 2015

Δείτε εδώ όλες τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για το Δημοψήφισμα 2015

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Δείτε την εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών με όλα τα αποτελέσματα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Εμμανουήλ Καραλή: «Με ένα ακόμα τεράστιο άλμα, πέτυχες να μας σηκώσεις μαζί σου ψηλά, μπράβο Μανόλο!»
«Συνέχισε να κατακτάς τους στόχους που θέτεις και κράτα για πάντα εκείνο το χαμόγελό σου, που δίνει σε όλους μας χαρά και αισιοδοξία», τονίζει ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης
Αντώνης Σαμαράς για την υπόθεση Novartis: «Η Δικαιοσύνη πρέπει να φτάσει και στους ηθικούς αυτουργούς»
Μετά την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για φυλάκιση με αναστολή στους δύο πρώην προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επανέρχεται με αιχμηρή δήλωση
Ο Αντώνης Σαμαράς 2
Πόπη Σεμερτζίδου: Δεσμεύονται Ferrari, Porsche, 30 αυτοκίνητα και 11 ακίνητα από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Το όνομα της έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ - Το πολυσέλιδο πόρισμα που κατέθεσε ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
Πόπη Σεμερτζίδου 198