Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών 2015 – Λεβέντης: Αντέξαμε παρά τον αβυσσαλέο πόλεμο

"Αντέξαμε" ήταν η πρώτη λέξη του Βασίλη Λεβέντη κατά την άφιξή του στα γραφεία της Ένωσης Κεντρώων, στο Μεταξουργείο και ενώ είχαν ανακοινωθεί τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών.

“Παρά την πόλωση και τον αβυσσαλέο πόλεμο, αντέξαμε και η νίκη αυτή ανήκει αποκλειστικά στους νέους και τις νέες της χώρας, αυτοί είναι οι “ιδιοκτήτες” αυτής της νίκης” είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων φανερά συγκινημένος.

Το ήθος των βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων θα είναι υπόδειγμα και το κύριο χαρακτηριστικό του επόμενου διαστήματος, πρόσθεσε ο ίδιος.

“Οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν είναι πολύ μεγάλες και «θεωρώ ανεπαρκές το σχήμα Τσίπρα – Καμμένου, η εντολή του λαού κατ’ εμέ είναι μία κυβένρηση ευρύτερης συνεργασίας” είπε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε: “Είναι λάθος η ανάγνωση, εκ μέρους του κ. Τσίπρα, ότι μόνος του με τον κ. Καμμένο μπορούν να σηκώσουν το βάρος των μεταρρυθμίσεων του επόμενου διαστήματος”, κατέληξε.

Δείτε όλα τα Live αποτελέσματα εκλογών 2015

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πέτρο Μολυβιάτη: «Ένας άξιος Έλληνας περνά στην ιστορία»
«Υπηρέτησε και το δημόσιο ήθος με τη διακριτική παρουσία του, τους χαμηλούς τόνους και το ενωτικό του πνεύμα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του για τον θάνατο του πρώην ΥΠΕΞ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πέτρο Μολυβιάτη