Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών 2023 – Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε

«Έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε, να αισιοδοξούμε γιατί ακόμα περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα…» είπε η Πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά τα τελικά Exit Poll των εκλογών το βράδυ της Κυριακής (21/5).
«Εγώ αισθάνομαι την ανάγκη, γιατί ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι αγωνιούν αν μπαίνουμε (στη Βουλή)… Τους καλώ να είναι κοντά μας, να έρθουν αν θέλουν και στα γραφεία μας. Να ξέρουν ότι χάρη σε αυτούς η «Πλεύση Ελευθερίας» είχε αυτή την εκτόξευση των τελευταίων ημερών» συμπλήρωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Και συμπλήρωσε: «Η «Πλεύση Ελευθερίας» είναι μια ανάσα από τη Βουλή και μπορεί το πρωί να βρίσκεται στη βουλή. Έχουμε κάθε λόγω να πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα μπορεί να έχουμε Ζωή στη Βουλή…
Δεσμεύομαι κοιτώντας τους στα μάτια ότι εγώ δε θα προδώσω κανέναν και καμιά ποτέ. Δεν πρόκειται να κάνω βήμα πίσω από τα όνειρά μας και τις ελπίδες μας και θα είμαι εδώ, είτε είμαστε αύριο στη Βουλή είτε δεν είστε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
9
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 52