Πολιτική

Αρκάς: Η δασκάλα του “πιτσιρικά” Αλέξη Τσίπρα… αυτοκτονεί

Μια ακόμη φορά που ο Αρκάς επιτίθεται στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το... μπέρδεμα με το ήλιο και το υδρογόνο. Και όχι μόνο...

Το να μην αναρτήσει μία μέρα κάποιο σκίτσο για τον πρωθυπουργό ο Αρκάς στην σελίδα του στο Facebook θα αποτελέσει… είδηση. Απόψε δεν είναι μια τέτοια μέρα, αφού ο γνωστός σκιτσογράφος βάζει ξανά στο στόχαστρο τον Αλέξη Τσίπρα.

[read4more]

Τα “παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού” συνεχίζονται, παρόλο που η λεζάντα αυτή δεν υπάρχει αφού μετά από τόσα και τόσα σκίτσα είναι, πλέον… αχρείαστη.

Ο Αρκάς με το τελευταίο του “χτύπημα” εστιάζει στο… μπέρδεμα του Αλέξη Τσίπρα πριν λίγα εικοσιτετράωρα όταν επισκέφθηκε το Τεχνολογικό Πάρκο Λεύκιππος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις ερευνητικές εγκαταστάσεις στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», ο πρωθυπουργός, συζήτησε με επιστήμονες και τεχνικούς για τα οφέλη του υδρογόνου στην αυτοκίνηση.

Οι επιστήμονες, στην προσπάθειά τους να εξηγήσουν πως δεν είναι επικίνδυνη η χρήση του, τόνισαν ότι αυτήν την στιγμή σε χώρες όπως η Γερμανία, λειτουργούν περισσότερα από 100-120 υδρογονάδικα (σ.σ. σημεία παροχής υδρογόνου για αυτοκίνητα που κινούνται με αυτήν την τεχνολογία).

Ο πρωθυπουργός, επιχειρώντας να κλείσει την κουβέντα με χαλαρή διάθεση, μπέρδεψε το υδρογόνο για το οποίο γινόταν η συζήτηση με το… ήλιο, αφού είπε: «Εμείς εδώ μόνο στα μπαλόνια το χρησιμοποιούμε».

Κι εδώ… μπαίνει ο Αρκάς

Στο νέο του σκίτσο, ο “μικρός” Αλέξης Τσίπρας κοιτά ένα κόκκινο μπαλόνι, με δυο φίλους του να λένε: “Αυτά τα μπαλόνια τα φουσκώνουν με ήλιο”.

Για να τους απαντήσει: “Γιατί, αν τα φουσκώσουν βράδυ δεν σηκώνονται;”.

Δείτε το σκίτσο

https://www.facebook.com/352589524877216/photos/a.352594344876734/1531493103653513/?type=3&theater

Δεύτερο χτύπημα με… απαγχονισμό

Στην συνέχεια ο Αρκάς επανήλθε, με νέο σκίτσο που δείχνει τον ήρωά του να στέκεται μπροστά στον χάρτη της Ελλάδας και να λέει στην δασκάλα του: “Τελείωσα με την γεωγραφία! Θέλετε να με εξετάσετε και στην Χημεία;“.

Εκείνη, έχει ανέβει σε μια καρέκλα κι έχει περάσει μια θηλιά στον λαιμό, έτοιμη να αυτοκτονήσει…

Δείτε το σκίτσο

https://www.facebook.com/352589524877216/photos/a.352594344876734/1531591200310370/?type=3&theater

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5