Πολιτική

Άρον άρον νομιμοποιούν τα αυθαίρετα

Την επόμενη εβδομάδα, ο Γ.Παπακωσταντίνου φέρνει τις ρυθμίσεις για τα αυθαίρετα στο Υπουργικό Συμβούλιο και στη συνέχεια στη Βουλή.
 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Η πλήρης επιβράβευση των καταπατητών έρχεται μέσω της νομιμοποίησης, και όχι απλά τακτοποίησης για 40 χρόνια, των εκτός σχεδίου αυθαιρέτων με το πρόσχημα της κρίσης και των άδειων δημοσίων ταμείων.
 
Ο παραλογισμός γίνεται μέσω της…λογικής, κατά τον υπουργό, του περιβαλλοντικού ισοδύναμου.
 
Δηλαδή όποιοι έχουν αυθαίρετο εκτός σχεδίου, αφού πληρώσουν όλα τα εως τώρα πρόστιμα που προβλέπονται, θα πληρώσουν επιπλέον σε χρήμα τα τετραγωνικά μέτρα που έλειπαν από το οικόπεδο τους για να χτιστεί.
 
Για παράδειγμα εαν κάποιος έχτισε παράνομα σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων εκτός σχεδίου, τώρα θα πληρώσει, πιθανότατα στον Δήμο του, την αξία άλλων 2 στρεμμάτων.
 
Διαβάστε επίσης :
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας στους τομεάρχες της ΕΛΑΣ: Οφείλουμε να μην πατάμε τις πεπονόφλουδες που μας στήνουν
«Ο πολιτικός κύκλος του κυρίου Μητσοτάκη είναι εμφανές ότι έχει κλείσει. Ο κόσμος περιμένει από εμάς να δει και να ακούσει το όραμα και το σχέδιο εναλλακτικής διακυβέρνησης»
Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση των τομεαρχών της ΕΛΑΣ
51