Πολιτική

Ασφαλιστικό: Αναβολή μέχρι μέσα Φεβρουαρίου;

Τα αγκάθια στο ασφαλιστικό φαίνεται ότι φέρνουν νέα αναβολή στην κατάθεση του νομοσχεδίου.

Ήδη απ’ τις 20 Ιανουαρίου πήγαμε στα τέλη του μήνα και τώρα φαίνεται ότι έρχεται και νέα παράταση τουλάχιστον δύο εβδομάδων, ενώ οι δανειστές πιέζουν και η κυβέρνηση βάζει στόχο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης στα μέσα του Φεβρουαρίου.
Με τον χρόνο να πιέζει παραμένει άγνωστο εάν θα ακολουθηθούν όλες οι τυπικές κοινοβουλευτικές διαδικασίες οι οποίες θα διαρκέσουν ως και τρεις εβδομάδες. Τα περιθώρια είναι στενά, εάν όπως είπε ο Ε. Τσακαλώτος η αξιολόγηση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί στα μέσα Φεβρουαρίου τότε είναι πολύ πιθανό το νομοσχέδιο να έρθει προς ψήφιση από τη Βουλή με τη μορφή του κατεπείγοντος, δηλαδή προς ψήφιση εντός 2 ημερών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8