Πολιτική

Το αστείο Μητσοτάκη που δεν περίμενε κανείς: Με κατηγόρησαν ότι χαιρετάω κούκλες σε βιτρίνες αλλά…

Περιοδεία στην Ηγουμενίτσα πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκεί ο πρόεδρος της ΝΔ αστειεύτηκε με έναν τρόπο που... σίγουρα δεν περίμεναν οι συνεργάτες του.

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με πολίτες της πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας, ενώ επισκέφτηκε και το σχολείο για ειδικές ανάγκες της πόλης.

Συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, οι οποίοι του επισήμαναν ότι το βασικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά είναι η συνεχής αλλαγή δασκάλων.

Το σχολείο, ανέφεραν, χρηματοδοτείται μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ που έχουν διάρκεια ένα οκτάμηνο, με αποτέλεσμα, κάθε χρόνο, τα συγκεκριμένα παιδιά να αλλάζουν εκπαιδευτικούς, γεγονός που δυσκολεύει βέβαια την πρόοδο τους. «Αυτό θα αλλάξει από την επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας» δεσμεύθηκε ο ίδιος.

Ο περίπατος στους δρόμους και το αστείο που… προκάλεσε έκπλήξη

Ο πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε στους δρόμους της Ηγουμενίτσας όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες. Συνταξιούχος τον σταμάτησε στην αγορά λέγοντάς του πως  “δεν μας αξίζει αυτό που ζούμε, εσύ όμως αξίζεις να γίνεις Πρωθυπουργός”.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να κάνει και χιούμορ, περνώντας έξω από ένα κομμωτήριο. Χαιρετώντας δύο γυναίκες που ήταν εκεί ανέφερε αστειευόμενος:πριν ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη με κατηγόρησαν ότι χαιρετάω τις κούκλες στις βιτρίνες, ελπίζω αυτή τη φορά να φαίνεται ότι μιλάω σε δυο πραγματικές κούκλες”, γελώντας τόσο ο ίδιος όσο και ο περίγυρός του.

mitsotakis kommotirio mitsotakis kommotiriomitsotakis igoumenitsa mitsotakis igoumenitsa

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας στα «κάγκελα» για τα πατίνια στην Αθήνα: «Η πόλη ανήκει σε όλους» – «Είναι θέμα υπουργείου»
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας καλεί τον Δήμο Αθηναίων να προχωρήσει άμεσα σε ρύθμιση με στόχο την προστασία πεζών και ΑμεΑ
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας 9
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
«Η Ελληνική Κυβέρνηση θα στέκεται πάντα δίπλα στο Ιερό Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, θα το στηρίζει, έτσι ώστε να διαφυλάξει στην αιωνιότητα αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό καθεστώς το οποίο μας κληροδοτήθηκε από τους προγόνους μας»
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
Καρανίκας για Επιστημονικό συμβούλιο Τσίπρα: Ακραία θλίψη – Θεωρεί ότι είμαστε χαζοί
Ο Τσίπρας δεν έχει πολιτικά στελέχη από τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ εκτός από το ραδιούργο του γραφείο που τον οδηγεί από ήττα σε ήττα τα τελευταία χρόνια και όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις
Νίκος Καρανίκας 12
Γερουλάνος και Διαμαντοπούλου για τις «γκάφες» Ανδρουλάκη: «Ισχυρός αρχηγός αλλά υπάρχουν ζητήματα στην εικόνα του»
Στις επόμενες δημοσκοπήσεις εκτιμάται ότι θα έχει καταγραφεί τόσο η υπόθεση Παπαβασιλείου, όσο και η απουσία του Νίκου Ανδρουλάκη από την κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και η Άννα Διαμαντοπούλου
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Σπίτι της η Αθήνα – Έρχεται η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ – Δεξίωση και πάρτι με το που θα «πατήσει» Ελλάδα
Το βράδυ του Σαββάτου η Γκιλφόιλ θα αναλάβει ρόλο οικοδέσποινας σε μια γιορτή για τα 250 χρόνια από την ίδρυση του Σώματος των Αμερικανών Πεζοναυτών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ 54